0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Numerologie
  4. Învaţă cum să foloseşti numerologia în 21 de zile
Carte

Învaţă cum să foloseşti numerologia în 21 de zile

Învaţă cum să foloseşti numerologia în 21 de zile. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): David Phillips
Editura: For You
Colecţia: Seria 21 de zile
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 160 (14x20 cm)
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Poate că nu ai observat, însă numerele se află peste tot în jurul nostru. Deloc întâmplător! Numerele au adeseori semnificaţii profunde şi ne oferă cheia pentru a ne înţelege prezentul, acţionând şi ca un ghid pentru viitor.

David A. Phillips, expert în numerologie, îţi oferă un ghid unic şi practic pentru a întrebuinţa puterea numerelor în viaţa de zi cu zi. Cartea „Învaţă cum să foloseşti numerologia în 21 de zile“ te ajută să înţelegi semnificaţia ascunsă a numerelor şi îţi conferă abilităţile necesare pentru a observa conexiunile dintre tiparele numerologice specific ţie şi nivelul de bogăţie, sănătate şi fericire de care ai parte.

Cufundă-te în lumea numerelor şi vei deprinde o metodă simplă şi infailibilă de a-ţi decripta experienţele de viaţă, tot aşa cum o hartă te ajută să călătoreşti într-un tărâm necunoscut. Această hartă îţi este acum disponibilă oriunde vei merge şi orice vei face, mai ales atunci când ai nelămuriri privitoare la semnificaţiile mai profunde ale numerelor din jurul nostru.