0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Om vs. tehnologie
  4. The Cyber Effect
Carte

The Cyber Effect

Psihologia comportamentului uman în mediul online

Autor(i): Dr. Mary Aiken,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 400 (16x23 cm)
Preţ: 49,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Felul în care ne comportăm se schimbă. Tehnologia s-a înfiltrat în toate aspectele vieții noastre, de la relațiile pe care le dezvoltăm, până la modul în care facem cumpărăturile, de la sistemele politice până la mințile în formare ale copiilor noștri.

În „The Cyber Effect“, dr. Mary Aiken – una dintre specialistele de renume mondial în domeniul cyberpsihologiei și „creierul din spatele serialului CSI: Cyber“ (Daily Telegraph) – explică ce impact are asupra noastră mediul online, cum funcționează și ce putem face pentru a ne feri de efectele nocive ale acestuia.

Lucrarea de față conține exemple reale, relatări care vă vor deschide ochii și statistici surprinzătoare, fiind în același timp un ghid fascinant către un viitor nou, în care nu este încă prea târziu pentru a lua atitudine.

Viitorul care ne așteaptă pe toți… O carte îngrijorător de persuasivă, puternică și extraordinar de interesantă!

The Bookseller

Dacă aveți copii, opriți-vă din ceea ce faceți și citiți această carte!

The Times

Pur și simplu provocatoare!

Jon Ronson, The New York Times

„The Cyber Effect“ este o carte fascinantă, captivantă și accesibilă oricui, care explorează felul în care comportamentul uman se poate schimba în mediul online.

Alexandra Frean, The Times

Așa cum Rachel Carson a lansat mișcarea ecologistă modernă cu volumul „Silent Spring“, tot așa Mary Aiken ne propune o investigație profund inconfortabilă și extrem de actuală, care ne va trezi la realitate, cu privire la pericolele celui mai mare și scăpat de sub control experiment al zilelor noastre.

Bob Woodward, jurnalist

Să descoperi și să înveți cum să-ți ghidezi copiii în această lume ultraconectată este una dintre cele mai mari provocări pentru părinții din ziua de astăzi. Mary Aiken reușește, în această lucrare, cu mult calm și claritate, să separe realitatea de mit. Autoarea prezintă în detaliu și într-un limbaj accesibil problemele pe care trebuie să le rezolvăm cu adevărat și ne instruiește cu răbdare despre cum să ne ținem copiii în siguranță în noua lor viață digitală.

Peggy Orenstein, autoarea „Girls & Sex“, bestseller The New York Times