0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Om vs. tehnologie
  4. Hello, world!
Carte

Hello, world!

Hello, world!. Editura Corint
CumpărDetalii carte

Revoluţia informatică şi viitorul omenirii

Autor(i): Hannah Fry
Editura: Corint
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 352 (13x20 cm)
Preţ: 49,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

O descriere onestă, scrupuloasă, profundă şi plină de stil a ceea ce programele şi algoritmii care au ajuns să ne conducă vieţile pot şi nu pot să facă.

Un ghid extrem de accesibil, care trece cu uşurinţă prin domenii dintre cele mai diverse, fără a-l scuti însă pe cititor de obligaţia de a-şi pune unele dintre cele mai grele şi mai serioase întrebări despre societatea prezentului, dar şi a viitorului… O carte care îşi merită locul în topurile de bestselleruri.

Oliver Moody, The Times

Cu o simplitate de-a dreptul înviorătoare, Hannah Fry reuşeşte să explice unele dintre cele mai spinoase probleme ale lumii informatice moderne, de la deciziile luate de inteligenţa artificială, reţelele neurale şi învăţarea automată, la scandalul stârnit de implicarea firmei britanice Cambridge Analytica în alegerile americane din 2016, neajunsurile automobilelor autonome şi multe altele.

Această carte ne demonstrează tuturor de ce este imperios necesar să existe oameni de ştiinţă excelenţi precum Hannah Fry, care să se dedice, în acelaşi timp, şi scrisului.

Katy Guest, Guardian