0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Management
  4. Expansiunea Chinei
Carte

Expansiunea Chinei

Cum Alibaba, Huawei, Lenovo și alții schimbă regulile afacerilor

Autor(i): Edward Tse
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 224 (16x23 cm)
Preţ: 32,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În „Expansiunea Chinei“, Edward Tse ne conduce în lumea fascinantă a antreprenorilor de top ai Chinei. Ne prezintă o comunitate a afacerilor care este mult mai adaptabilă, flexibilă, deschisă și inovativă decât ar crede experții internaționali. Această carte este o lectură obligatorie pentru toți cei care vor să înțeleagă companiile și antreprenorii care schimbă China și care, la un moment dat, vor transforma întreaga lume.

Michael J. Enright, profesor de business administration la Universitatea din Hong Kong

N-am putut efectiv să las din mână această carte – un volum extrem de inteligent despre China, care nu poate fi ignorat de către niciun strateg sau analist chinez și cu atât mai puțin de către mogulii corporatiști.

Andrew Sheng, consultant-șef, Comisia de Reglementare a Valorilor Mobiliare din China

Edward Tse studiază în profunzime evoluția antreprenorilor chinezi și oportunitățile pe care acest progres le oferă. După ce am citit această carte, mi-am dat seama că afacerile la nivel mondial vor deveni inevitabil „mai chinezești“ din punctul de vedere al modului în care își desfășoară activitatea.

Ronnie Leten, președinte și director general al Atlas Copco AB

O carte extraordinară care îi ajută pe oamenii de afaceri din Occident să înțeleagă mai bine felul în care a apărut această nouă putere importantă și cum ar putea ea schimba mediul economic la nivel mondial.

Vincent H.S. LO, președinte al Shui on Group, Hong Kong