0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Religie
  3. Scrisoare către o națiune creștină
Carte

Scrisoare către o națiune creștină

Scrisoare către o națiune creștină. Editura Curtea Veche
Cumpăr
Autor(i): Sam Harris
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În octombrie 2006, „Scrisoare către o națiune creștină“ a ajuns pe locul 7 de pe lista bestsellerurilor alcătuită de publicația The New York Times. Un fapt cu totul remarcabil dacă avem în vedere că autorul se adresează într-un mod critic unei majorități – cea a credincioșilor creștini din Statele Unite. Astfel ne putem da seama că Sam Harris este citit atât de cei care îi împărtășesc viziunea, cât și de aceia care îi resping ideile și argumentele.

Folosind armele adversarilor săi (precum referirile la scripturi), autorul combate pretențiile intelectuale și morale ale religiei și insistă asupra faptului că fanatismul religios rămâne cel mai mare pericol al lumii actuale. Nu întâmplător a decis să scrie prima carte pe această temă imediat după tragicele evenimente din 11 septembrie 2001.

Eleganta cărțulie a lui Sam Harris este una dintre cele mai înviorătoare și încântătoare surse de informații pentru cei care, la fel ca mine, nu aderă la nicio doctrină religioasă. Citește-o, formează-ți propria opinie, dar nu-i ignora mesajul.

Leonard Susskin