0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. The Four
Carte

The Four

ADN-ul ascuns al Amazon, Apple, Facebook și Google

Autor(i): Scott Galloway
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 352 (14x21 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Deși s-a scris mult despre Cei Patru în ultimele două decenii, nimeni nu le-a surprins puterea și succesul uluitor la fel de bine ca Scott Galloway.

În loc să creadă miturile pe care le propagă aceste companii, Galloway pune întrebări fundamentale:

  • Cum s-au infiltrat Cei Patru în viețile noastre atât de mult încât e aproape imposibil să-i evităm (sau să-i boicotăm)?
  • De ce îi iartă bursa atât de ușor pentru păcate ce ar distruge alte firme?
  • Iar acum, când fiecare încearcă să devină prima companie de un trilion de dolari, îi mai poate opri alt concurent?

Galloway deconstruiește strategiile care se ascund în spatele fațetelor strălucitoare ale Celor Patru. El ne arată cum ne manipulează nevoile emoționale fundamentale, care ne-au animat încă de când strămoșii noștri locuiau în peșteri, cu o viteză și o amploare pe care ceilalți nu o pot egala. Și ne arată cum putem aplica lecțiile învățate din ascensiunea lor în propriile afaceri sau cariere.

Fie că vrei să concurezi cu ei, să faci afaceri cu ei sau să trăiești într-o lume dominată de ei, trebuie să îi înțelegi pe Cei Patru.

Galloway îi oferă cititorului o perspectivă clară asupra naturii dominanței Amazon, Apple, Facebook și Google. El este interesat de modul în care aceste companii au devenit mai valoroase odată cu durata de viață, de modul în care beneficiază de un cost scăzut al capitalului și de implicațiile lucrurilor care ar putea să le întărească și mai mult dominația.

„The Four“ este o carte esențială, o explozie puternică în care Scott Galloway combină incisivitatea, divertismentul și atacurile. Autorul spune lucrurilor pe nume, fără să cruțe de critica bine-meritată niciun titan al afacerilor și nicio companie-colos.

Aceasta este acea carte rară care nu doar te informează, ci te și distrează. Nu veți mai privi niciodată la fel aceste patru companii.