0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Tehnologie
  3. Programarea plăcii Arduino
Carte

Programarea plăcii Arduino

Programarea plăcii Arduino. Editura Paralela 45
Autor(i): Anghel Traian
Editura: Paralela 45
Colecţia: Total
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 352 (14x20 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


ARDUINO este un dispozitiv uimitor care îți permite să realizezi aproape orice proiect ai în minte, de la opere de artă interactive la roboți mobili. Astfel, cu puțin entuziasm pentru a învăța cum să programezi ARDUINO pentru a-l face să interacționeze cu mediul, și cu puțină imaginație, poți construi tot ce vrei! În forma sa cea mai simplă, o placă de dezvoltare ARDUINO poate fi considerată ca un mic computer căruia îi poți controla intrările și ieșirile de la chip.

Andrei Cuța – http://invata.mecatronica.eu/2010/10/26/ce-este-arduino/

Cartea de față prezintă cititorilor familia de plăci de dezvoltare ARDUINO și o serie de proiecte realizate cu acestea, fiind utilă tuturor persoanelor care, indiferent de vârstă, având spiritul și curiozitatea treze, doresc să creeze prin propriile eforturi dispozitive electronice personalizate.

În particular, lucrarea este destinată elevilor de gimnaziu și de liceu, care – individual sau sub îndrumarea unor profesori în cadrul cercurilor de fizică aplicată și de robotică – pot crea proiecte ingenioase, în vederea participării la concursurile școlare.

De asemenea, lucrarea poate fi utilizată de către studenții din primul an al facultăților de profil, dar nu numai, pentru realizarea unor proiecte primite ca sarcini de lucru sau în scop personal.