0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Abundență acum
Carte

Abundență acum

Amplifică-ți viața și obține prosperitatea ASTĂZI

Autor(i): Lisa Nichols, Janet Switzer
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 360 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Povestea Lisei poate fi povestea oricăruia dintre noi. Un moment de cumpănă din viața ei a determinat-o să-și reevalueze fundamental felul de a gândi. Atunci, a decis că poate, trebuie și vrea să își ofere șansa unei vieți nu numai satisfăcătoare, dar abundente și fericite.

Pas cu pas, printr-o căutare profundă și ferventă, a găsit în ea însăși răspunsurile și soluțiile care au condus-o către fericire.

În decurs de câțiva ani, viața ei s-a schimbat la 180 de grade, trecând de la disperare, umilință și suferință, la abundență, conștientizare a valorii de sine și asumare a propriei misiuni în viață: aceea de a-i ajuta și pe alții să își găsească scopul personal și să ajungă la împlinirea la care au visat dintotdeauna.

O prezență mult îndrăgită la celebrul The Oprah Winfrey Show, Lisa vrea să ai acces la viața pe care ți-o dorești chiar ACUM.

Citind această carte, vei descoperi:

  • Tehnici pentru a-ți dezvolta sinele și un set personal de competențe și abilități necesare pentru a-ți transforma visurile în realitate;
  • Strategii pas cu pas pentru a atrage relația dorită sau pentru a-ți îmbunătăți relațiile deja existente și șansa unor legături pline de iubire, care te vor dezvolta ca ființă umană;
  • Strategii pentru a-ți crea o viață prosperă din punct de vedere financiar și pentru a atrage acele situații favorabile care îți vor permite să-ți construiești cariera.