0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe
Carte

Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe

Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe. Editura Publica
Detalii carte

Cum obţin oamenii de succes şi mai mult succes

Autor(i): Marshall Goldsmith
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 64 (17x24 cm)
Preţ: 27,94 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe“ este o scurtă adaptare grafică a bestsellerului internaţional cu acelaşi titlu.

Poate că o simplă greşeală măruntă – un comportament pe care de-abia îl observi – e, în fapt, lucrul care te ţine departe de locul în care vrei să ajungi.

Marshall Goldsmith ne explică faptul că oamenii se descurcă bine în ciuda anumitor obiceiuri decât din cauza lor – şi că au nevoie mai degrabă de o listă cu lucrurile „de evitat“ decât de o listă cu lucruri „de făcut“.

Astfel, vei descoperi:

Învăţând, perseverând, poate şi cu un pic de noroc, ajungem la un moment dat să avem succes. Se pare că aici este un punct critic, o capcană uneori greu de depistat. Este acel moment în care procesul de dezvoltare deseori se opreşte şi asta pentru că am atins SUCCESUL ca STARE, iar „busola“ nu mai arată nimic şi pierdem drumul către SUCCESUL ca PROCES.

Adrian Paraschiv, Senior Partner & Trainer Stand For Development, The Knowledge Transfer Company

Cu stilul său fermecător, aproape ştrengăresc, Marshall e capabil să atace problemele incomode într-un mod neinvaziv. Drept rezultat, nu numai liderul se perfecţionează, ci întreaga echipă odată cu el.

George Borst, CEO, Toyota Financial Services