0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Algebra fericirii
Carte

Algebra fericirii

Observații despre căutarea succesului, fericirii și sensului

Autor(i): Scott Galloway
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 224 (14x21 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • Care este formula unei vieți bine trăite?
  • Cum poți avea o carieră cu sens, nu doar una lucrativă?
  • Este posibil echilibrul muncă-viață personală?
  • Care sunt elementele unei relații de succes?

„Algebra fericirii“ se bazează pe o combinație de anecdote din viața profesorului Galloway și o viziune lipsită de ipocrizie. Autorul împărtășește din cunoștințele sale dobândite de-a lungul vieții, sub forma unor povești personale tulburătoare.

Galloway amuză, inspiră și provoacă, indiferent că vorbim despre sfaturi legate de opțiunea de a renunța la școală pentru a fi antreprenor (poate că a funcționat pentru Steve Jobs, dar probabil că tu nu ești Steve Jobs), despre idei legate de poziționarea pe o piață a muncii aglomerată (fă ceva „plictisitor“ și mută-te într-un oraș mare; pasiunea este pentru oameni deja bogați), despre descoperirea celei mai importante decizii din viața ta (care nu este munca, mașina sau codul tău poștal) sau despre argumentarea faptului că relațiile noastre cu ceilalți sunt, în cele din urmă, tot ce contează.

Incisivă, amuzantă și surprinzător de mișcătoare, „Algebra fericirii“ propune o perspectivă revigorantă asupra nevoii noastre de succes profesional, dar și de împlinire personală, fiind un cadou perfect pentru orice proaspăt absolvent sau pentru oricine se simte în derivă.

O carte scurtă și încântătoare, care va deveni probabil un cadou oferit frecvent în anii următori la ceremoniile de absolvire și cu ocazia sărbătorilor.

Barry Ritholtz, Bloomberg

„Algebra fericirii“ oferă înțelepciune necenzurată și vulnerabilă, livrată din inimă. Toți putem învăța din greșelile și revelațiile lui Galloway.

Această carte este o lectură obligatorie pentru orice om care are puls. Galloway oferă lecții de viață puternice, învățate cu greu, care vor rezona cu orice persoană care nu a suferit o operație de înlăturare a bunului-simț.