0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Cum să devii o persoană cu influenţă
Carte

Cum să devii o persoană cu influenţă

Cum să devii o persoană cu influenţă. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Autor(i): John C. Maxwell, Jim Dornan
Editura: Amaltea
Pagini: 224 (14x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În fiecare zi intrăm în contact cu o mulţime de oameni: rude, prieteni, colegi, cunoştinţe întâmplătoare. Tot ceea ce facem sau ce spunem influenţează într-o formă sau alta pe toţi cei din jurul nostru. Dar oare ce impact avem asupra lor?

Dacă dorinţa ta este să ai succes sau să ai un efect pozitiv asupra lumii cu care vii în contact, ar trebui să devii o persoană cu influenţă. Fără influenţă nu există succes.

Nu are importanţă care îţi sunt ţelurile în viaţă sau ce vrei să realizezi, o poţi face rapid, mai eficient, iar contribuţia ta poate fi de mai lungă durată dacă înveţi să devii o persoană cu influenţă. Influenţa se dezvoltă în etape.

Această carte este un ghid al dezvoltării abilităţii personale de a avea un impact pozitiv asupra vieţilor celor din jur, dar şi asupra unor oameni pe care, poate, nu-i veţi cunoaşte niciodată.

Poţi face din cele câteva momente în care interacţionezi cu vânzătorul de la magazin sau cu funcţionarul de la poştă o experienţă nefericită, sau poţi să le aduci zâmbetul pe buze şi să le umpli acea zi. Alegerea îţi aparţine.

Deşi pentru mulţi oameni, ideea de integritate este depăşită, ceva lipsit de importanţă sau care lor nu li se mai aplică în lumea noastră grăbită, nevoia de integritate este astăzi probabil la fel de mare ca întotdeauna. Şi este absolut esenţială pentru oricine doreşte să devină o persoană cu influenţă.