0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Dincolo de vârf
Carte

Dincolo de vârf

De la supraviețuire la echilibru, de la echilibru la reușită, de la reușită la permanența ei

Autor(i): Zig Ziglar
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Aveți tot ce vă trebuie pentru a ajunge în vârf!

V‑ați imaginat vreodată cum ar arăta o zi din viața dumneavoastră la sfârșitul căreia să vă simțiți senin și împlinit? O zi în care să plecați la slujbă plin de entuziasm, pentru a face ceea ce v‑ați dorit dintotdeauna, în care seara să vă întoarceți în propria casă, unde vă așteaptă o familie fericită?

Dacă veți exersa metoda pe care Zig Ziglar v‑o prezintă în acest volum, visul se poate transforma în realitate. Piedicile și suferința sunt temporare, progresul este permanent.

Beneficiați de experiența de zeci de ani a unuia dintre cei mai citiți autori americani contemporani. El identifică și prezintă felul în care oamenii pot dobândi tot ce‑și doresc de la viață – sănătate, fericire, bunăstare, prieteni adevărați, siguranță, seninătate –, valorificându‑și la maximum potențialul.

Urmați sfaturile lui Zig! Credeți în ceea ce v‑ați propus, duceți o viață echilibrată și disciplinată, căutând să excelați în tot ce faceți. Astfel veți putea să aveți „tot ceea ce puteți obține cu bani și toate acele lucruri pe care banii nu le pot cumpăra“.