0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Drumul tău către succes
Carte

Drumul tău către succes

12 pași pentru a ajunge la viața pe care o visezi

Autor(i): Lorand Soares Szasz, Brian Tracy
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 272 (14x21 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fiecare persoană are ținte și visuri mărețe. Toți ne dorim împlinire financiară, personală, familială și spirituală. Totuși sunt prea puțini cei care ajung să își trăiască visul.

Această carte conține sinteza a zeci de ani de experiență acumulată de Brian Tracy în toată lumea, combinată cu pragmatismul și aplicabilitatea la mentalitatea și condițiile din România, venite din partea lui Lorand.

Vei găsi acele elemente care te vor ajuta să obții tot ce îți propui într-un timp relativ scurt.

Pasiunea, energia și viziunea care există în fiecare persoană dornică să realizeze ceva în viață sunt resurse mult prea prețioase pentru a fi pierdute. Putem și trebuie să lăsam ceva în urma noastră. Cartea de față este despre cum să facem acest lucru.

Dan Isai, CEO SaladBox

Întreaga carte este o lecție despre motivare și perseverență. Până la urmă, lumea succesului este a celor care știu să vadă în fiecare piedică o piatră de temelie. O sursă imensă de motivație, un exemplu practic de succes și un ghid al vieții pe care am visat-o.

Andreea Raicu

Citind cartea vei afla:

  • CUM să îți crești rapid veniturile și cum să atingi independența financiară.
  • CUM să îți creezi o viață minunată de familie și cum să îți stabilești și să îți îndeplinești obiectivele privind sănătatea și bunăstarea.
  • CUM să îți reduci numărul de ani de muncă asiduă în vederea atingerii aceluiași nivel de realizare și de recompense, pe care acum l-ai atinge într-un număr mai mare de ani.