0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Latri degeaba la lună
Carte

Latri degeaba la lună

Latri degeaba la lună. Editura Life Style
Cumpăr

Uimitoarea știință care dovedește că (aproape) tot ce știai despre succes e greșit

Autor(i): Eric Barker
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 496 (13x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cea mai mare parte a sfaturilor despre realizarea personală sunt logice, convingătoare și… de-a dreptul greșite!

În această carte, Eric Barker ne dezvăluie extraordinara știință care se află în spatele a ceea ce determină succesul și, cel mai important, ne arată cum îl putem obține.

Iată ce veți afla:

  • De ce șefii de promoție devin foarte rar milionari și cum putem transforma cele mai mari slăbiciuni în puncte-forte.
  • De ce eșuăm când încercăm să ne sporim încrederea în sine și de ce filosofia budistă deține o soluție mai bună.
  • Care este ingredientul secret al „rezistenței“ pe care cei din US Navy SEALS și supraviețuitorii dezastrelor îl folosesc pentru a merge mai departe.
  • Cum să găsești echilibrul dintre muncă și viață folosind strategia lui Ginghis Han, erorile lui Albert Einstein și o mică lecție din partea lui Spider-Man.
Analizând lucrurile care ne diferențiază de cei care au parte de succes maxim, învățăm ce putem face pentru a le semăna – și aflăm de ce, în unele cazuri, este bine că nu suntem ca ei.

„Latri degeaba la lună“ se bazează pe date statistice consistente, iar povestirile surprinzătoare vă ajută să înțelegeți ce funcționează și ce nu funcționează, astfel încât să mergeți la sigur spre succes și să începeți să trăiți viața pe care vi-o doriți.

„Barking Up the Wrong Tree“, blogul practic și plin de umor al lui Eric Barker, oferă răspunsuri documentate și sfaturi de expert pentru a te descurca de minune în viață, conținutul său fiind preluat de Time Magazine, The Week și Business Insider. De asemenea, New York Times, Wall Street Journal, The Atlantic Monthly și Financial Times i-au dedicat autorului pagini speciale. Eric Barker a ținut prelegeri la MIT, Yale, Google, United States Military Central Command (CENTCOM), NASDAQ și la Olympic Training Center. Pentru mai multe informații, vizitați www.bakadesuyo.com.