0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Mai inteligent, mai repede, mai bine
Carte

Mai inteligent, mai repede, mai bine

Mai inteligent, mai repede, mai bine. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Află cum să devii mai eficient acasă şi la birou

Autor(i): Charles Duhigg
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 488 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

  • O tânără renunţă la doctorat şi începe să joace poker. Se antrenează pentru tot felul de situaţii diferite şi contradictorii, învaţă să anticipeze mişcările greşite ale adversarilor săi şi devine una dintre cele mai de succes jucătoare din lume.
  • Un general al infanteriei marine, confruntat cu moralul scăzut al recruţilor, reorganizează tabăra de instrucţie militară şi descoperă că insuflarea unei „orientări către acţiune“ îi poate transforma chiar şi pe adolescenţii cei mai lipsiţi de direcţie în persoane de succes care se automotivează.
  • Realizatorii filmului Frozen se apropie de o catastrofă. Îşi reorganizează echipa şi, astfel, ajung la un nivel de creativitate care produce unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile.
Ce au în comun toţi aceşti oameni?

Ei ştiu că productivitatea se bazează pe anumite alegeri. Modul în care ne formulăm deciziile zilnice, marile ambiţii pe care ni le propunem şi obiectivele simple pe care le ignorăm, culturile pe care le creăm ca lideri pentru a genera inovaţie, modul în care interacţionăm cu informaţiile, toate sunt aspecte care îi diferenţiază pe cei doar ocupaţi de cei cu adevărat productivi.

În „Mai inteligent, mai repede, mai bine“, Charles Duhigg ne explică modul în care putem îmbunătăţi lucrurile pe care le facem. Cartea sa este o explorare de referinţă a ştiinţei productivităţii, care poate învăţa pe oricine cum să aibă succes cu mai puţin stres şi cum să reuşească să facă mai multe fără să sacrifice lucrurile la care ţine cel mai mult.

Duhigg combină poveşti emblematice cu cercetări care identifică motivele pentru care anumite persoane sau afaceri nu sunt la fel de eficiente ca altele. Îşi poartă cititorii din cabina de pilotaj a unui avion, în camera de creaţie a filmului Frozen.

Chicago Tribune

Duhigg analizează diversele căi prin care oamenii pot deveni mai eficienţi, fie că este vorba despre motivaţie, despre stabilirea obiectivelor, despre luarea deciziilor sau despre stimularea gândirii creative… Este un povestitor eficient, foarte priceput în a combina ştiinţele sociale cu documentarea amănunţită şi cu poveştile captivante.

The Economist

Duhigg, un povestitor cu har care combină talentul de reporter cu cercetări de ultimă oră din psihologie şi economie comportamentală, explică de ce unele companii şi persoane reuşesc să realizeze atât de multe, în timp ce altele eşuează.

Aproape toate cărţile scrise despre acest subiect sunt pline de studii de caz şi de poveşti, dar abilităţile de povestitor ale lui Duhigg transformă această carte într-o lectură memorabilă şi convingătoare.

Duhigg reuşeşte să ne provoace paradigmele mentale şi raţionamentele. Nu este doar o altă carte despre productivitate. Este vorba despre organizarea multitudinii de informaţii cu care trăim.

The Financial Express