0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Nu contează cât de bun eşti, ci cât de bun vrei să fii
Carte

Nu contează cât de bun eşti, ci cât de bun vrei să fii

Nu contează cât de bun eşti, ci cât de bun vrei să fii. Editura Art
CumpărDetalii carte

Autor(i): Paul Arden
Editura: Art
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 128 (12x14 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fie că eşti freelancer sau manager, sau că tocmai ai abandonat şcoala, această carte este de nepreţuit pentru oricine aspiră să obţină succesul.

Acum mai bine de şaptezeci de ani, Dumnezeu a creat, pentru propriul amuzament, un prototip uman, cu o minte desprinsă parcă din Edward Lear. Îngrijorat de ceea ce ar fi putut produce, a distrus totuşi rapid mulajul şi l-a aruncat. Rezultatul muncii sale a fost Paul Arden. Sclipitor, rău, fermecător, irascibil şi total neconvenţional. Un exemplar original, cu o forţă şi energie extraordinare, binecuvântat cu un geniu creativ la care se adaugă un soi de simţ comun care, ei bine, nu este câtuşi de puţin comun.

Roger Kennedy, Saatchi & Saatchi

„Nu contează cât de bun eşti, ci cât de bun vrei să fii“ este un ghid despre cum să dai tot ce-i mai bun din tine. O „biblie“ de buzunar pentru talentaţi şi pentru timizi care îţi spune cum să faci incredibilul credibil şi imposibilul posibil.

Deceniile în care s-a aflat în vârful uneia dintre cele mai competitive industrii l-au învăţat pe Paul Arden o grămadă de lucruri interesante pe care este dispus să ni le împărtăşească. Aflaţi, de pildă, din acest volum despre avantajul de a fi concediat şi de ce e deseori mai bine să nu ai dreptate decât să ai dreptate.

Veţi găsi răspunsuri originale şi logice la întrebările pe care ni le punem zi de zi. Multe dintre ele ni se par evidente când le citim, dar nu sunt oare toate întrebările uşoare atunci când ştim răspunsurile?