0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Masculinitate
  4. Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel. Vol. 1
Carte

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel. Vol. 1

Istorii adevărate despre băieți extraordinari, care au schimbat lumea fără să omoare balauri

Autor(i): Ben Brooks
Editura: Litera
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 208 (18x24 cm)
Preţ: 79,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

100 de istorii impresionante despre bărbați celebri (sau nu) din toate timpurile, care au îndrăznit să încalce regulile pentru a realiza lucruri uimitoare, cu bunăvoință, dăruire și încredere în sine.

Oameni de știință, activiști, sportivi, artiști sau oameni obișnuiți, toți au luptat, în felul lor, pentru o lume mai bună. De la Nelson Mandela la Stephen Hawking, de la Jamie Oliver la Lionel Messi, poveștile emoționante ale băieților din această carte sunt lecții prețioase de viață și o sursă de inspirație pentru toți copiii.

Cartea asta poate salva vieți. Cartea asta poate schimba vieți. Cartea asta poate să fie o sursă de inspirație pentru o nouă generație de bărbați care vor avea curajul să fie altfel.

Benjamin Zephaniah

Oricât de greu ți-ar fi în viață, întotdeauna există lucruri pe care le poți face și la care să fii foarte bun. Important e să nu te dai bătut.

Stephen Hawking

Am scris această carte pentru că e genul de carte pe care mi-aș fi dorit s-o citesc în copilărie. Aș fi vrut să știu cât de mulți băieți s-au simțit singuri și marginalizați, ajungând mai târziu admirați chiar pentru lucrurile din cauza cărora fuseseră considerați mereu niște ciudați.

Autorul