0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Masculinitate
  4. Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel
Carte

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel

Povești pentru băieți care au curajul să fie altfel. Editura Litera Internațional

Istorii adevărate despre băieți extraordinari, care au schimbat lumea fără să omoare balauri

Autor(i): Ben Brooks
Editura: Litera Internațional
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 208 (18x24 cm)
Preţ: 79,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


100 de istorii impresionante despre bărbați celebri (sau nu) din toate timpurile, care au îndrăznit să încalce regulile pentru a realiza lucruri uimitoare, cu bunăvoință, dăruire și încredere în sine.

Oameni de știință, activiști, sportivi, artiști sau oameni obișnuiți, toți au luptat, în felul lor, pentru o lume mai bună. De la Nelson Mandela la Stephen Hawking, de la Jamie Oliver la Lionel Messi, poveștile emoționante ale băieților din această carte sunt lecții prețioase de viață și o sursă de inspirație pentru toți copiii.

Cartea asta poate salva vieți. Cartea asta poate schimba vieți. Cartea asta poate să fie o sursă de inspirație pentru o nouă generație de bărbați care vor avea curajul să fie altfel.

Benjamin Zephaniah

Oricât de greu ți-ar fi în viață, întotdeauna există lucruri pe care le poți face și la care să fii foarte bun. Important e să nu te dai bătut.

Stephen Hawking

Am scris această carte pentru că e genul de carte pe care mi-aș fi dorit s-o citesc în copilărie. Aș fi vrut să știu cât de mulți băieți s-au simțit singuri și marginalizați, ajungând mai târziu admirați chiar pentru lucrurile din cauza cărora fuseseră considerați mereu niște ciudați.

Autorul