0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Psihologia bunăstării
Carte

Psihologia bunăstării

Psihologia bunăstării. Editura Amsta Publishing
CumpărDetalii carte

Cum să ai o relaţie sănătoasă cu banii pentru atinge prosperitatea

Autor(i): Dr. Charles Richards
Editura: Amsta Publishing
Colecţia: Motivaţional
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 264 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

De ce unii oameni par să se teamă permanent de lipsa banilor, în timp ce alţii chiar se simt prosperi, indiferent de câţi bani au la bancă?

De ce unora le e frică să-şi stabilească diverse scopuri financiare, în timp ce alţii le adoptă cu entuziasm şi încredere?

Ce anume face diferenţa?

Este vorba oare despre relaţia pe care fiecare dintre noi o avem cu banii?

Cei care se bucura de o relaţie sănătoasă cu banii au în comun anumite obiceiuri şi trăsături. Aşadar, ce fac ei diferit şi care este modul lor de gândire? Comportamentul lor este unul profund întipărit în psihic sau poate fi deprins de către oricine?

În această carte provocatoare, psihoterapeutul Charles Richards ne oferă răspunsuri neaşteptate şi încurajatoare la toate aceste întrebări.

Plecând de la o documentare vastă şi de la interviuri luate unor experţi, dr. Richards ne arată cum fiecare dintre noi îşi poate dezvolta o relaţie foarte bună cu banii, construindu-şi astfel o viaţă prosperă şi plină de recompense.

O parte importantă a cărţii o reprezintă poveştile unor oameni care au făcut faţă obstacolelor dând dovadă de curaj, pentru a avea într-un final viaţa pe care şi-au dorit-o. Istorisirile lor, dar şi interviurile cu profesori de finanţe sau antreprenori, ne pavează tuturor drumul către un viitor mai luminos.

Trăim într-un mediu economic pus la grea încercare. În fiecare zi, consilieri financiari foarte cunoscuţi ne spun cum să ne protejăm de un viitor financiar nesigur. Vocilor care promovează teamă şi îndoială, dr. Richards le răspunde prin optimism, echilibru şi înţelepciune.

„Psihologia bunăstării“ se adresează tuturor celor care îşi doresc să aibă succes în viaţa personală şi profesională, dar şi să atingă adevărata prosperitate şi să aibă o viaţă mai bună.