0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Psihologia bunăstării
Carte

Psihologia bunăstării

Cum să ai o relație sănătoasă cu banii pentru atinge prosperitatea

Autor(i): Dr. Charles Richards,
Editura: Amsta Publishing
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 264 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

De ce unii oameni par să se teamă permanent de lipsa banilor, în timp ce alții chiar se simt prosperi, indiferent de câți bani au la bancă?

De ce unora le e frică să-și stabilească diverse scopuri financiare, în timp ce alții le adoptă cu entuziasm și încredere?

Ce anume face diferența?

Este vorba oare despre relația pe care fiecare dintre noi o avem cu banii?

Cei care se bucura de o relație sănătoasă cu banii au în comun anumite obiceiuri și trăsături. Așadar, ce fac ei diferit și care este modul lor de gândire? Comportamentul lor este unul profund întipărit în psihic sau poate fi deprins de către oricine?

În această carte provocatoare, psihoterapeutul Charles Richards ne oferă răspunsuri neașteptate și încurajatoare la toate aceste întrebări.

Plecând de la o documentare vastă și de la interviuri luate unor experți, dr. Richards ne arată cum fiecare dintre noi își poate dezvolta o relație foarte bună cu banii, construindu-și astfel o viață prosperă și plină de recompense.

O parte importantă a cărții o reprezintă poveștile unor oameni care au făcut față obstacolelor dând dovadă de curaj, pentru a avea într-un final viața pe care și-au dorit-o. Istorisirile lor, dar și interviurile cu profesori de finanțe sau antreprenori, ne pavează tuturor drumul către un viitor mai luminos.

Trăim într-un mediu economic pus la grea încercare. În fiecare zi, consilieri financiari foarte cunoscuți ne spun cum să ne protejăm de un viitor financiar nesigur. Vocilor care promovează teamă și îndoială, dr. Richards le răspunde prin optimism, echilibru și înțelepciune.

„Psihologia bunăstării“ se adresează tuturor celor care își doresc să aibă succes în viața personală și profesională, dar și să atingă adevărata prosperitate și să aibă o viață mai bună.