0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Ştiinţa banilor
Carte

Ştiinţa banilor

Ştiinţa banilor. Editura For You
CumpărDetalii carte

Cum să-ţi măreşti venitul şi să devii bogat

Autor(i): Brian Tracy
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Banii… unul dintre cele mai fascinante, provocatoare, emoţionale, divizante şi bine cercetate subiecte din lume!

S-au scris cărţi, articole şi discursuri cu privire la ce sunt banii, cum să-i câştigi, cum să-i cheltui, cine îi are şi cine nu îi are… În ciuda atenţiei şi interesului constant pe această temă, un singur cuvânt descrie opiniile persoanei obişnuite în privinţa banilor: „confuzie“.

Există atât de multe informaţii înşelătoare, încât majoritatea oamenilor fie se bazează pe şansă pentru averea lor, fie ignoră subiectul cu totul.

Acest lucru nu este doar inutil, ci şi o tragedie, din cauza potenţialului uman neexploatat, care nu e descoperit niciodată când oamenii îşi lasă viaţa la voia întâmplării sau renunţă la visurile lor.

Însă există o „ştiinţă“ a banilor, la fel cum există o ştiinţă a nutriţiei, chimiei şi ingineriei. Află de la binecunoscutul Brian Tracy ce legi ale banilor sunt valabile de mii de ani şi ce mituri legate de bani te împiedică să ajungi la bunăstare.

Programul prezentat de autor în cartea „Ştiinţa banilor“ pune capăt tuturor confuziilor şi prezintă scurt şi la obiect adevărurile esenţiale despre bani. Aplică în viaţa şi în afacerea ta aceste idei şi vei ajunge cu siguranţă la succesul financiar!