0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocontrol
  4. Înțelepciunea furiilor noastre
Carte

Înțelepciunea furiilor noastre

Înțelepciunea furiilor noastre. Editura Niculescu

De la furia care distruge la FURIA CARE CONSTRUIEȘTE

Autor(i): Marc Pistorio
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 32,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În spatele furiei stă, de cele mai multe ori, o durere profundă și veche care își are originile în copilărie.

Lucrarea îl invită pe cititor la o reflecție asupra furiilor conștiente și inconștiente care împing spre alegeri greșite, indiferent că este vorba de domeniul sentimental, profesional sau social.

Consecințele nefaste ale furiei ne pot distruge (vorbim aici despre dependențe, tentative de suicid ori automutilare) sau pot răni anturajul persoanelor care au dificultăți în a-și gestiona furia (în această categorie includem violența conjugală sau hărțuirea psihologică).

Dacă vrei să afli care este sursa emoțiilor tale negative și ce mesaj vor ele să-ți transmită, dacă vrei să înțelegi ce stă în spatele furiei persoanelor dragi ție sau pur și simplu ești curios să afli mecanismul din spatele furiei, această carte inedită îți va clarifica toate întrebările.

Autorul propune tehnici de comunicare și de rezolvare a conflictelor și-ți explică, pas cu pas, cum să le pui în aplicare pentru a-ți însănătoși viața și relațiile. El prezintă, de asemenea, cercetările cele mai recente în domeniu, care vor favoriza procesul de introspecție din care vei avea numai de câștigat.