0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Știință
  3. Mai uman
Carte

Mai uman

Mai uman. Editura Publica
Cumpăr

Crearea unei lumi în care oamenii se află pe primul loc

Autor(i): Steve Harvey, Scott Bade, Jason Bade
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 544 (20x14 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Guvernul, firmele, viețile pe care le trăim, alimentele pe care le mâncăm s-au dezvoltat prea mult, s-au îndepărtat prea tare de realitate și au devenit prea industrializate. Este timpul, așadar, să facem ceva în această privință.

Steve Hilton, profesor la Universitatea Stanford și fost consilier al prim-ministrului David Cameron, crede că frustrările pe care oamenii le au în privința guvernelor, a politicii, a condițiilor economice și a vieților lor de zi cu zi sunt cauzate de problemele structurale profunde din sistemele care domină lumea modernă.

Prin intermediul ultimelor studii din industrie, politică, societate, educație și design, autorul ne demonstrează că schimbarea este posibilă.

„Mai uman“ este un manifest și o chemare la acțiune pentru un mod de viață mai responsabil și mai uman, care ne va face mai productivi, mai împliniți și, în cele din urmă, mai fericiți.

Hilton ne convinge că este necesar să lucrăm de jos în sus, la scară umană, și nu de sus în jos, în abstract. Ne îndeamnă să ne opunem standardizării elaborării politicilor publice și să facem ca lucrurile să funcționeze la un nivel uman, specific.

Nassim Nic. Taleb

Se întâmplă mult prea frecvent ca decidenții să trateze oamenii mai mult ca pe niște ființe abstracte și nu ca pe un bun de preț, deziluzionându-i pe cei pe care îi reprezintă și pe care îi angajează și lăsând marile probleme sociale și economice să se agraveze. „Mai uman“ analizează critic această problemă și provoacă liderii din toate domeniile să caute soluții noi și inovative privind oamenii în ochi. Nu trebuie să fiți de acord cu fiecare rețetă oferită de Hilton pentru a recunoaște valoarea abordării sale.

Michael Bloomberg

Avem nevoie de un mod de viață mai uman și, în această carte convingătoare, Steve Hilton ne arată cum îl putem obține.

Un manifest puternic al unei gândiri sănătoase într-o lume în care dimensiunea umană este din ce în ce mai atacată de forțe care par să o biruie.

Anthony Seldon