0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Ştiinţă
  3. Mai uman
Carte

Mai uman

Mai uman. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Crearea unei lumi în care oamenii se află pe primul loc

Autor(i): Steve Harvey, Scott Bade, Jason Bade
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 544 (20x14 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Guvernul, firmele, vieţile pe care le trăim, alimentele pe care le mâncăm s-au dezvoltat prea mult, s-au îndepărtat prea tare de realitate şi au devenit prea industrializate. Este timpul, aşadar, să facem ceva în această privinţă.

Steve Hilton, profesor la Universitatea Stanford şi fost consilier al prim-ministrului David Cameron, crede că frustrările pe care oamenii le au în privinţa guvernelor, a politicii, a condiţiilor economice şi a vieţilor lor de zi cu zi sunt cauzate de problemele structurale profunde din sistemele care domină lumea modernă.

Prin intermediul ultimelor studii din industrie, politică, societate, educaţie şi design, autorul ne demonstrează că schimbarea este posibilă.

„Mai uman“ este un manifest şi o chemare la acţiune pentru un mod de viaţă mai responsabil şi mai uman, care ne va face mai productivi, mai împliniţi şi, în cele din urmă, mai fericiţi.

Hilton ne convinge că este necesar să lucrăm de jos în sus, la scară umană, şi nu de sus în jos, în abstract. Ne îndeamnă să ne opunem standardizării elaborării politicilor publice şi să facem ca lucrurile să funcţioneze la un nivel uman, specific.

Nassim Nic. Taleb

Se întâmplă mult prea frecvent ca decidenţii să trateze oamenii mai mult ca pe nişte fiinţe abstracte şi nu ca pe un bun de preţ, deziluzionându-i pe cei pe care îi reprezintă şi pe care îi angajează şi lăsând marile probleme sociale şi economice să se agraveze. „Mai uman“ analizează critic această problemă şi provoacă liderii din toate domeniile să caute soluţii noi şi inovative privind oamenii în ochi. Nu trebuie să fiţi de acord cu fiecare reţetă oferită de Hilton pentru a recunoaşte valoarea abordării sale.

Michael Bloomberg

Avem nevoie de un mod de viaţă mai uman şi, în această carte convingătoare, Steve Hilton ne arată cum îl putem obţine.

Un manifest puternic al unei gândiri sănătoase într-o lume în care dimensiunea umană este din ce în ce mai atacată de forţe care par să o biruie.

Anthony Seldon