0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autoeducare
  4. Manipulatorul pervers narcisist
Carte

Manipulatorul pervers narcisist

Manipulatorul pervers narcisist. Editura Meteor Press
Cumpăr

Cum ne eliberăm de sub influența lui

Autor(i): Geneviève Schmit,
Editura: Meteor Press
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Perversul narcisist – îl întâlnim cu toții la un moment dat, fie în propriul nostru cămin, fie la muncă, în mediul școlar, în societate sau în politică. Dacă unii dintre noi cad cu totul în capcana lui, alții nu sunt la fel de impresionabili. Dar nimeni nu i-ar suspecta la prima vedere influența nefastă.

Cine sunt așadar acești demoni cu chip de înger, aceste ființe diabolice care caută cu disperare reflexia imaginii lor sublime în privirea celuilalt? Cine sunt cei care-și secătuiesc victima de întreaga energie și o folosesc apoi pentru a o distruge cât mai eficient?

„Pervers narcisist“, un termen care condamnă, un termen care acuză! Acest apelativ este la modă, dar prea mulți sunt cei care-l folosesc fără să-i înțeleagă cu adevărat sensul și implicațiile.

Trăind chiar ea o vreme alături de un pervers narcisist, autoarea a dorit, prin intermediul acestei cărți, să dezvăluie victimelor acestui gen de persoane toate cunoștințele ei și să le ofere ajutorul indispensabil de care ea nu a beneficiat pe atunci.

Această lucrare vă va oferi mijloacele necesare pentru a înțelege mai bine manipulatorul pervers narcisist și pentru a contracara efectele devastatoare ale comportamentului său.