0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Autoeducare
  4. Manipulatorul pervers narcisist
Carte

Manipulatorul pervers narcisist

Manipulatorul pervers narcisist. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Cum ne eliberăm de sub influenţa lui

Autor(i): Geneviève Schmit,
Editura: Meteor Press
Colecţia: Dezvoltare personală
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Perversul narcisist – îl întâlnim cu toţii la un moment dat, fie în propriul nostru cămin, fie la muncă, în mediul şcolar, în societate sau în politică. Dacă unii dintre noi cad cu totul în capcana lui, alţii nu sunt la fel de impresionabili. Dar nimeni nu i-ar suspecta la prima vedere influenţa nefastă.

Cine sunt aşadar aceşti demoni cu chip de înger, aceste fiinţe diabolice care caută cu disperare reflexia imaginii lor sublime în privirea celuilalt? Cine sunt cei care-şi secătuiesc victima de întreaga energie şi o folosesc apoi pentru a o distruge cât mai eficient?

„Pervers narcisist“, un termen care condamnă, un termen care acuză! Acest apelativ este la modă, dar prea mulţi sunt cei care-l folosesc fără să-i înţeleagă cu adevărat sensul şi implicaţiile.

Trăind chiar ea o vreme alături de un pervers narcisist, autoarea a dorit, prin intermediul acestei cărţi, să dezvăluie victimelor acestui gen de persoane toate cunoştinţele ei şi să le ofere ajutorul indispensabil de care ea nu a beneficiat pe atunci.

Această lucrare vă va oferi mijloacele necesare pentru a înţelege mai bine manipulatorul pervers narcisist şi pentru a contracara efectele devastatoare ale comportamentului său.