0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Personalități periculoase
Carte

Personalități periculoase

Personalități periculoase. Editura Meteor Press
Cumpăr

Fost agent FBI vă arată cum să identificați și să vă protejați de oamenii periculoși

Autor(i): Joe Navarro
Editura: Meteor Press
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 32,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Plecând de la povestea în care, tânăr polițist fiind, Joe Navarro n-a reușit să salveze una dintre victimele lui Ted Bundy, autorul avertizează asupra realității personalităților periculoase.

Ajungând apoi psiholog criminalist la FBI, a observat că anumite tipare de personalitate sunt mai predispuse actelor violente, și a inventat liste de verificare pentru personalitățile periculoase.

Fie că prezintă personalitatea narcisistă, instabilă emoțional, paranoică, a prădătorului sau personalitățile combinate, Joe Navarro dovedește același profesionalism în fiecare capitol, respectând structura simplă, lista de cuvinte și cea de verificare, precum și măsurile imediate ce trebuie luate pentru protecție.

Ultima parte a cărții este dedicată autoapărării împotriva personalităților periculoase, precum și diverselor modalități de abordare a acestora.

Un adevărat ghid de protecție cu aplicare imediată, scris de un profesionist în materie, bazat pe vasta experiență acumulată în cadrul activității de agent FBI.