0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Psihologia poporului român în perioada post decembristă
Carte

Psihologia poporului român în perioada post decembristă

Psihologia poporului român în perioada post decembristă. Editura Lumina Tipo
Cumpăr
Autor(i): Roxana Zubcov
Editura: Lumina Tipo
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 316 (17x24 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Psihologia poporului român în perioada post decembristă. Tipologii de supraviețuire“ este un jurnal științific, politic, social, conținând articole, însemnări, studii de caz.

Este o frescă a societății românești de după anii 90, privită din unghiuri foarte diferite: cu jocuri de culise și grupări oculte, cu iluzii și deziluzii.

Destinul indivizilor care sunt evocați în paginile cărții, de fapt, un singur individ, un Om plural-poporul roman, constituie fundalul relevant al epicii unei perioade așezate la interferența dintre două sisteme sociale și chiar între două epoci: sfârșitul secolului XX și începutul secolului XXI, când relațiile umane evoluează spre alte structuri, cu rânduieli și cu moravuri proprii și cu o anumită psihologie: aceea a unei populații derutate și încă confuze.

Pe acest fundal general, cu ajutorul TMS (Testul Măștilor Sociale), construit pe baza unei metodologii moderne (teoriile morfologice pe care le prezentăm în carte) relevam tipologiile de supraviețuire ale poporului român.