0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Psihologia poporului român în perioada post decembristă
Carte

Psihologia poporului român în perioada post decembristă

Psihologia poporului român în perioada post decembristă. Editura Lumina Tipo
CumpărDetalii carte

Autor(i): Roxana Zubcov
Editura: Lumina Tipo
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 316 (17x24 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Psihologia poporului român în perioada post decembristă. Tipologii de supravieţuire“ este un jurnal ştiinţific, politic, social, conţinând articole, însemnări, studii de caz.

Este o frescă a societăţii româneşti de după anii 90, privită din unghiuri foarte diferite: cu jocuri de culise şi grupări oculte, cu iluzii şi deziluzii.

Destinul indivizilor care sunt evocaţi în paginile cărţii, de fapt, un singur individ, un Om plural-poporul roman, constituie fundalul relevant al epicii unei perioade aşezate la interferenţa dintre două sisteme sociale şi chiar între două epoci: sfârşitul secolului XX şi începutul secolului XXI, când relaţiile umane evoluează spre alte structuri, cu rânduieli şi cu moravuri proprii şi cu o anumită psihologie: aceea a unei populaţii derutate şi încă confuze.

Pe acest fundal general, cu ajutorul TMS (Testul Măştilor Sociale), construit pe baza unei metodologii moderne (teoriile morfologice pe care le prezentăm în carte) relevam tipologiile de supravieţuire ale poporului român.