Tratamentul anxietății la copii și adolescenți - Editura ASCR | Jovis.roCarte: „Tratamentul anxietății la copii și adolescenți - O abordare fundamentată științific“; Editura ASCR; Autor(i): Ronald M. Rapee, Ann Wignall, Jennifer L. Hudson">

0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Tratamentul anxietății la copii și adolescenți
Carte

Tratamentul anxietății la copii și adolescenți

Tratamentul anxietății la copii și adolescenți. Editura ASCRCumpăr

O abordare fundamentată științific

Autor( i ): Ronald M. Rapee, Ann Wignall, Jennifer L. Hudson, Carolyn A. Schniering
Editura: ASCR
Colecţia: Psihologul expert
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 250 ( 16x24 cm )
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Autorii combină cunoștințele bazate pe cele mai recente cercetări cu o experiență clinică remarcabilă, într-o abordare modernă a tratamentului copiilor și al adolescenților cu anxietate.

Pentru cei noi în domeniul tratamentului tulburărilor de anxietate, cartea constituie o inițiere de excepție. Pentru clinicianul și cercetătorul experimentat, autorii oferă o gamă largă de resurse utile muncii unui expert.

„Tratamentul tulburărilor de anxietate la copii și adolescenți. O abordare fundamentată științific“ reprezintă o resursă valoroasă și conține descrierea detaliată a unor tehnici și strategii specifice, formulare și alte materiale, pe care terapeuții de la orice nivel de experiență le vor găsi foarte utile.

Tulburările de anxietate sunt tipul de tulburare mentală cel mai frecvent în copilărie și adolescență.

Ajutându-i pe copii să treacă peste problemele lor de anxietate, putem contribui, pe termen lung, la reducerea costului personal și comunitar considerabil, asociat cu tulburările de anxietate la vârsta adultă.