0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Tratat de psihologie pozitivă
Carte

Tratat de psihologie pozitivă

Tratat de psihologie pozitivă. Editura Polirom
Cumpăr
Autor(i): Daniel David, Aurora Szentágotai-Tătar,
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 34 (16x23 cm)
Preţ: 39,95 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Psihologia pozitivă“ își propune să redea psihologiei, focalizată în a doua jumătate a secolului XX cu precădere asupra psihopatologiei și tratării ei, interesul pentru sănătatea mentală, pentru fericire, pentru caracteristicile care fac ca indivizii și comunitățile să se dezvolte armonios și să prospere.

Sub influența acestei mișcări, în ultimii douăzeci de ani s-a adunat un volum impresionant de cunoștințe privind viața împlinită și factorii ce permit atingerea acesteia.

„Tratatul de psihologie pozitivă“ este prima carte în limba română care își propune să sintetizeze aceste cunoștințe, fiind organizat în jurul celor trei teme de interes major pentru psihologia pozitivă: trăirile pozitive, trăsăturile individuale pozitive și instituțiile care permit dezvoltarea lor.

Scopul nostru a fost acela de a îmbina teoria cu aspecte practice, utile în domeniile clinic, educațional și al dezvoltării personale. Sperăm că astfel vom trezi interesul cât mai multor cititori pentru ce are psihologia de spus despre sănătatea mentală și viața cu sens.