0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Vampirii psihici
Carte

Vampirii psihici

Vampirii psihici. Editura Niculescu
Cumpăr

Cum îi recunoști, cum scapi de ei

Autor(i): Dr. Stéphane Clerget,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 208 (13x20 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

N-ați avut niciodată sentimentul că ați fost „vampirizat“ de un coleg, un necunoscut, o rudă sau chiar de unul dintre părinți? Și că în acest caz v-ați simțit obosit, ba chiar golit de energie?

Cu siguranță că până la urmă v-ați dat seama că ați fost folosit de acea persoană și că i-ați dat ceva – sau că ea a luat ceva – fără să primiți nimic în schimb. Înseamnă că sunteți victima unui vampir psihic.

Vampirii psihici au nevoie să se hrănească cu energia voastră psihică și emoțională, fie că este o nevoie vitală legată de funcționarea lor psihologică, fie că asta li se pare o simplă oportunitate pe care nu o pot rata. Pentru cel sau cea care este victimă este ca un fel de drenaj mental.

Contrar perverșilor narcisiști, vampirii nu vor să vă distrugă. Dimpotrivă, ei au nevoie de voi. Prin urmare, în voracitatea lor, folosesc diverse strategii defensive.

Și cum ei pot să adopte înfățișări și personalități foarte diverse, ceea ce face dificilă identificarea lor imediată, din această carte veți învăța cum să-i reperați, să-i înțelegeți, să vă protejați, dar și cum să vă dați seama că puteți fi voi înșivă un vampir psihic.