0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Vindecă-ţi naşterea, vindecă-ţi viaţa
Carte

Vindecă-ţi naşterea, vindecă-ţi viaţa

Vindecă-ţi naşterea, vindecă-ţi viaţa. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Sharon King
Editura: For You
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (14x21 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Ceea ce se întâmplă cu noi în uter şi la naştere are consecinţe cu impact pe termen lung, modelându-ne pentru restul vieţii noastre felul în care trăim şi vedem lumea.

Această carte revoluţionară distruge mitul că bebeluşii nu sunt fiinţe conştiente şi arată cât de multe dintre convingerile noastre se formează în uter şi la naştere.

Cartea „Vindecă-ţi naşterea, vindecă-ţi viaţa“ nu doar evidenţiază efectele traumelor de la naştere, ci oferă şi soluţii practice pentru a transforma şi a rescrie experienţele dureroase care au avut loc atât la naştere, cât şi în uter.

Aşadar:

  • Înţelege impactul pe care naşterea ta încă îl are asupra ta.
  • Află cum să te întorci în pântecul mamei pentru a-ţi rescrie convingerile.
  • Descoperă cum să scapi de traumele legate de naştere.
  • Deprinde noi instrumente pentru rescrie naşterea ta şi a altora, cu impact asupra vindecării la toate nivelurile.

Bazată pe numeroase cercetări din domeniu, cartea de faţă este utilă pentru oricine a experimentat vreodată o traumă legată de naştere sau a avut un părinte care a suferit de stres în privinţa sarcinii ori naşterii.

Cartea li se adresează şi mamelor însărcinate care doresc să se elibereze de propriile traume înainte de naştere, precum şi practicienilor care doresc să-şi ajute clienţii/pacienţii să se conecteze cu naşterea lor şi să-şi transforme amintirile inconştiente legate de ea.