0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Medicină Naturistă
  3. Cărți: Reflexologie
  4. Reflexologia holistică
Carte

Reflexologia holistică

Coperta cărții: Reflexologia holistică – Masajul cu uleiuri esențiale și cristale în terapia reflexogenă de la editura For You.
Cartea: Reflexologia holistică – Masajul cu uleiuri esențiale și cristale în terapia reflexogenă
Autor: Ewald Kliegel
Editura: For You
Cumpăr

Masajul cu uleiuri esențiale și cristale în terapia reflexogenă

Autor(i): Ewald Kliegel
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 208 (13x20 cm)
ISBN:9786066393102
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Reflexologia holistică“ este un ghid de tratamente reflexologice combinate cu terapii complementare pentru refacerea echilibrului energetic, calmarea durerii și susținerea sănătății

Extinzându-și practica reflexologică dincolo de picioare și mâini, Ewald Kliegel ilustrează modul în care se tratează rapid și cu precizie diferite disfuncții emoționale și fizice, cu o combinație integrată de reflexologie și terapii complementare.

El aplică principiile fundamentale ale reflexologiei pentru întregul organism, elaborând un tratat de reflexologie complex, cuprinzător și ușor de utilizat de către oricine.

  • Conține peste 30 de hărți color ale sistemelor de zone reflexe, de la cap până la degetele de la picioare, inclusiv urechi, gură, limbă și trunchi.
  • Include terapii de susținere, precum folosirea uleiurilor esențiale, masajul cu baghetă de cristal și vizualizarea pentru maximizarea sănătății.
  • Examinează istoricul și evoluția reflexologiei, dezvăluind rădăcinile sale orientale și occidentale, precum și progresele internaționale recente.