0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. De ce bărbații sunt neglijenți, iar femeile, mereu prevăzătoare
Carte

De ce bărbații sunt neglijenți, iar femeile, mereu prevăzătoare

Autor(i): Allan Pease, Barbara Pease
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

De sărbători, spiritele se încing: trebuie cumpărate daruri, pregătită masa pentru musafiri și să fii o gazdă perfectă. Cu atâtea griji pe cap, cu atâtea probleme de rezolvat, cum să mai reușim să ne simțim bine?

Bărbații și femeile funcționează diferit – acesta este un lucru știut deja de toată lumea. Ce nu se știe încă este cum pot fi respectate aceste diferențe, ba chiar transformate în atuuri.

Femeile sunt stresate de cumpărături, dar bărbații se descurcă foarte bine dacă sunt înarmați cu o listă detaliată.

Femeile nu spun exact ce vor să facă bărbații, iar aceștia nu înțeleg limbajul indirect al partenerelor lor. Comunicarea în cuplu este un continuu vals, la care, dacă nu respectați pașii de dans, o să ajungeți mereu să vă călcați pe picioare. Sau să vă cicăliți. Sau, mai rău, să vă despărțiți.

Autorii consideră că secretul armoniei constă în împărțirea rezonabilă a responsabilităților în cuplu, în comunicare și în înțelegerea reciprocă a partenerilor.

Despre musafiri, despre cadouri, despre petreceri și despre cum să evitați ca sărbătoarea să fie un dezastru, citiți mai multe în „De ce bărbații sunt neglijenți, iar femeile, mereu prevăzătoare“.

O carte amuzantă, ce oferă soluții ușor de pus în aplicare, numai bună pentru sărbători fericite!