0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Despărţirea conştientă
Carte

Despărţirea conştientă

Despărţirea conştientă. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

5 paşi pentru a trăi fericit chiar şi după divorţ

Autor(i): Katherine Woodward Thomas
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 352 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Deşi ne-am dori să trăim fericiţi până la adânci bătrâneţi alături de cel (sau cea) pe care îl (o) iubim, unii dintre noi ajungem la despărţire sau la divorţ. Şi de aici începe nebunia: scandal, reproşuri, lacrimi, suferinţă, părinţi şi prieteni care ne ţin hangul sau care, dimpotrivă, ne condamnă (ori îl condamnă pe fostul partener), bunuri de împărţit.

Deşi ne place să credem că suntem civilizaţi, educaţi, iubitori, atenţi şi… cum mai vreţi, adevărul e că în astfel de situaţii ajungem să ne comportăm ca nişte monştri.

Ei bine, cartea de faţă ne arată că lucrurile pot sta şi altfel. Însă tranziţia de la monstru la om împăcat cu sine însuşi şi cu ceilalţi nu e chiar simplă. Dar, cu ceva atenţie şi încredere, asumându-ne întru totul situaţia, defectele şi calităţile, putem merge pe un nou drum – şi poate vom ajunge să fim chiar mai fericiţi decât am fost vreodată. Şi asta fără să-l nenorocim pe celălalt sau pe copii ori pe noi înşine.

Katherine Woodward Thomas propune o viziune plină de înţelegere, dar lipsită de menajamente asupra unei experienţe îndeobşte extrem de dureroase. Prin programul despărţirii conştiente putem transforma cea mai profundă dezamăgire într-o călătorie sacră de la suferinţă la liniştire.

Cu extraordinară claritate şi profunzime, Katherine Woodward Thomas îţi va scoate ghimpele din inimă şi te va ajuta să-ţi închei relaţia într-un mod care vă va aduce – ţie şi celor la care ţii – împlinire şi mulţumire în locul sfâşierii şi suferinţei. Pur şi simplu iubesc această carte!

O abordare în cinci paşi chibzuiţi şi de mare ajutor pentru a converti tragedia unei despărţiri într-un nou şi sănătos început, şi nu într-o rană care ar putea continua să se adâncească permanent.

John Gottman, cercetător de renume în domeniul relaţiilor de cuplu şi cofondator al Institutului Gottman