0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. Dincolo de Marte și Venus
Carte

Dincolo de Marte și Venus

Dincolo de Marte și Venus. Editura Meteor Publishing
Cumpăr
Autor(i): Dr. John Gray,
Editura: Meteor Publishing
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În anii care au urmat după apariția bestsellerului „Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus“, lumea s-a schimbat spectaculos, ritmul alert al vieții personale și profesionale a sporit stresul cotidian, iar dinamica relațiilor a suferit mutații importante.

Atât bărbații, cât și femeile au nevoie de un nou tip de susținere emoțională, care implică o mai mare autenticitate, intimitate și exprimare personală.

Odată cu eliberarea de rolurile tradiționale specifice fiecărui sex, au apărut probleme noi și importante.

Trebuie să învățăm să ne exprimăm cu succes calitățile masculine și feminine în modalități care să reducă stresul, nu să-l sporească.

Pentru a avea un „partener de suflet“, nu un „partener de rol“, este necesară o înțelegere mai profundă a nevoilor partenerilor noștri.

În „Dincolo de Marte și Venus“ John Gray explorează în detaliu noile noastre nevoi legate de susținerea emoțională, dar și problemele suplimentare ce apar inevitabil în relațiile moderne și ne învață cum să ne îmbunătățim abilitățile de comunicare ținând seama de particularitățile inerente ale partenerului de cuplu, pentru ca iubirea sa ne ajute să ne împlinim și să ne dezvoltăm individual întregul potențial de fericire și succes.