0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Dincolo de Marte şi Venus
Carte

Dincolo de Marte şi Venus

Dincolo de Marte şi Venus. Editura Meteor Publishing
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. John Gray,
Editura: Meteor Publishing
Colecţia: Psihologie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În anii care au urmat după apariţia bestsellerului „Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus“, lumea s-a schimbat spectaculos, ritmul alert al vieţii personale şi profesionale a sporit stresul cotidian, iar dinamica relaţiilor a suferit mutaţii importante.

Atât bărbaţii, cât şi femeile au nevoie de un nou tip de susţinere emoţională, care implică o mai mare autenticitate, intimitate şi exprimare personală.

Odată cu eliberarea de rolurile tradiţionale specifice fiecărui sex, au apărut probleme noi şi importante.

Trebuie să învăţăm să ne exprimăm cu succes calităţile masculine şi feminine în modalităţi care să reducă stresul, nu să-l sporească.

Pentru a avea un „partener de suflet“, nu un „partener de rol“, este necesară o înţelegere mai profundă a nevoilor partenerilor noştri.

În „Dincolo de Marte şi Venus“ John Gray explorează în detaliu noile noastre nevoi legate de susţinerea emoţională, dar şi problemele suplimentare ce apar inevitabil în relaţiile moderne şi ne învaţă cum să ne îmbunătăţim abilităţile de comunicare ţinând seama de particularităţile inerente ale partenerului de cuplu, pentru ca iubirea sa ne ajute să ne împlinim şi să ne dezvoltăm individual întregul potenţial de fericire şi succes.