0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. El e cu minciuna, ea vorbește-ntruna
Carte

El e cu minciuna, ea vorbește-ntruna

Autor(i): Allan Pease, Barbara Pease
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia (Curtea Veche)
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„El e cu minciuna, ea vorbește-ntruna“ descrie cercul vicios în care se învârtesc mii de femei și de bărbați, amenințându-se unul pe celălalt cu cicăleala, cu minciunile, cu șantajul emoțional, cu obiceiurile proaste, cu prejudecățile.

Ieșirea din acest cerc vicios este posibilă numai dacă sunteți în cunoștință de cauză. Mai întâi trebuie să acceptați că în fața dumneavoastră se află un(o) necunoscut(ă), o ființă care poate fi minunată cu condiția să-i citiți cu atenție manualul de utilizare, după care veți fi gata să învățați o nouă limbă, masculină sau feminină, după caz.

Înarmați cu aceste instrumente, cu multă bunăvoință și cu răbdare, recunoscându-vă cu sinceritate în exemplele date, veți fi gata să porniți într-o aventură a cunoașterii plină de adevăruri simple, presărată cu bancuri, cu maxime și mai ales cu soluții clar exprimate și simplu de aplicat.

Folosiți această carte ca pe un simulator al vieții de cuplu și veți înțelege că niciodată nu e prea târziu pentru a trăi fericirea în doi.