0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Nevoile lui, nevoile ei
Carte

Nevoile lui, nevoile ei

Nevoile lui, nevoile ei. Editura Amaltea
CumpărDetalii carte

Secretele unei relaţii de cuplu durabile

Autor(i): Dr. Willard F. Harley,
Editura: Amaltea
Colecţia: C & A - Motivaţional
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 280 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Considerată de prestigioase publicaţii din întreaga lume drept cea mai bună carte adresată cuplurilor care vor să aibă o relaţie armonioasă „până la adânci bătrâneţi“, tradusă în majoritatea limbilor de circulaţie internaţională şi vândută până acum în peste 2 milioane de exemplare, „Nevoile lui, nevoile ei“ readuce în prim plan nişte principii simple, cu ajutorul cărora, dacă ni le-am însuşi pe deplin, am avea o căsnicie mult mai împlinită şi mai fericită.

Dr. Harley, un renumit terapeut de cuplu, ne ajută să înţelegem că bunele intenţii nu sunt întotdeauna suficiente ca să rezolvăm problema compatibilităţii cu partenerul de viaţă.

Nu e suficient să ne dorim să îndeplinim nevoile emoţionale ale acestuia, ci chiar să o facem. Bărbaţii şi femeile au nevoi emoţionale diferite – şi de aceea ideal este să îi îndeplinim partenerului de viaţă nevoile care sunt importante pentru el, nu pentru noi.

Învaţă cum să îţi faci partenerul să te considere irezistibil şi cum să îţi fereşti căsnicia de riscul unei relaţii extraconjugale.