0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Relaţii de cuplu
 4. Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat
Carte

Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat

Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat. Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Ce cred cu adevărat bărbaţii despre dragoste, relaţii, intimitate şi angajament

Autor(i): Steve Harvey
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 316 (13x20 cm)
Preţ: 34,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Steve Harvey a scris Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat ca un ghid care să le ajute pe femei să înţeleagă ce este în mintea unui bărbat atunci când le abordează şi care sunt semnele prin care ele îşi pot da seama de intenţiile acestuia.

Dacă sunteţi într-o relaţie stabilă şi doriţi să primiţi inelul, această carte este pentru dumneavoastră.

Dacă sunteţi căsătorită şi vreţi să recâştigaţi controlul şi să vă consolidaţi legătura sau dacă v-aţi săturat să fiţi tratată ca o jucărie, puteţi folosi această carte ca pe un instrument – să luaţi fiecare dintre principiile, regulile şi ponturile din acest ghid practic şi să le utilizaţi pentru a anticipa planul de joc al unui bărbat şi pentru a riposta cu o ofensivă şi o defensivă de neoprit.

Atenţia unui bărbat se concentrează pe cine este el, cu ce se ocupă şi cât de mult câştigă, până când are sentimentul că şi-a îndeplinit misiunea. Iar până la îndeplinire, femeile au loc în viaţa lui doar într-o mică măsură.

Trofeele versus Femeile care trebuie păstrate: Un trofeu nu are nicio regulă, nicio pretenţie, nici un respect faţă de sine însăşi şi nici principii după care să se ghideze; O femeie care merită păstrată nu cedează niciodată cu uşurinţă, iar standardele/pretenţiile apar din clipa în care bărbatul începe să i se adreseze.

Băiatul mamei: Un bărbat căruia soţia/iubita nu i-a impus anumite reguli, standarde, dar mama lui a făcut acest lucru, este şi va rămâne tipul de bărbat care să plece de acasă la ora zece seara să gătească prăjituri cu mama sa, dacă aceasta îi cere acest lucru.

De ce înşală bărbaţii? Pentru că pot şi pentru că ei cred că pot scăpa fără să fie prinşi.

Pentru ca o femeie să îşi expună condiţiile în faţa unui bărbat, trebuie mai întâi să îşi dea seama care sunt regulile ei. Trebuie să ia în considerare ce gen specific de bărbat caută (amuzant, muncitor, generos etc), cum se aşteaptă să fie curtată (telefoane, mesaje, întâlniri dese), la ce nivel de angajament se aşteaptă, ce nivel de siguranţă financiară se aşteaptă, dacă doreşte un bărbat care vrea copii şi este orientat spre familie, dacă ar trebui să fie religios/spiritual etc.

Câteva răspunsuri pe care Steve Harvey le oferă la finalul cărţii

Î: Bărbaţii preferă femei slăbuţe sau solide?

R: Bărbaţilor le plac tot felul de femei. Există un bărbat pentru fiecare tip de corp. Există bărbaţi cărora le plac femeile masive, există bărbaţi cărora le plac doar cele micuţe, minione şi există bărbaţi care preferă femeile care se încadrează între aceste două limite. Parcurg toată gama. Nu contează ce dimensiuni ai, undeva există un bărbat pentru tine.

Î: Ce cred bărbaţii despre curtarea unor femei care sunt cu mult mai tinere decât ei?

R: O mulţime de bărbaţi cu vârstele cuprinse între patruzeci şi cincizeci de ani încearcă să obţină validare de sine ieşind cu femei care sunt semnificativ mai tinere decât ei.

Este echivalentul bărbaţilor de aceeaşi vârstă care merg şi cumpără maşini sport micuţe, cu motoare puternice care fac foarte mult zgomot; ei fac asta pentru că „motoarele“ lor nu mai fac cine ştie ce zgomot.

Asta este cu atât mai adevărat dacă bărbatul acela nu are viaţa pusă la punct. Nu are de a face cu femeile; problema îi aparţine.

Dar ghici ce? Există un bărbat mai tânăr care te priveşte chiar acum, spunând în sinea lui, „Wow, chiar nu m-ar deranja deloc să mă validez cu ea!“.

Să ştii că se petrec, de asemenea, o mulţime de lucruri de felul acesta. Aşa cum am zis mai devreme, există câte cineva pentru oricine.

Î: Ce cred bărbaţii despre femeile lor atunci când se îngraşă sau arată diferit faţă de cum arătau la începutul relaţiei lor?

R: Un bărbat care te iubeşte te va iubi indiferent de asta. Aşa cum şi noi facem burtă sau şunculiţe pe şolduri, le înţelegem cu siguranţă pe ale voastre. Noi înţelegem că nu veţi arăta exact ca atunci când v-am întâlnit prima dată.

Totuşi, dacă puteţi păstra asta între anumite limite - vă îngrăşaţi patru kilograme, dar vă feriţi să vă îngrăşaţi patruzeci - sunteţi sexy şi vă aranjaţi şi arătaţi bine indiferent de numărul de kilograme cu care v-aţi îngrăşat sau pe care le-aţi dat jos, noi nu avem nimic împotrivă.

Dacă bărbatul vostru este superficial, va insista că pur şi simplu nu poate trece peste asta. Dar dacă un bărbat recunoaşte că, în ciuda celor câteva kilograme, voi tot depuneţi eforturi pentru a face ce trebuie pentru a fi atrăgătoare vizual, el nu va avea nimic împotrivă.

Cuprinsul cărţii: „Poartă-te ca o doamnă, gândeşte ca un bărbat“

 • Introducere: Găseşti aici tot ce trebuie să ştii despre bărbaţi şi relaţii
 • MENTALITATEA UNUI BĂRBAT
  • Ce îi impulsionează pe bărbaţi
  • Dragostea noastră nu e ca dragostea voastră
  • Cele trei lucruri de care are nevoie orice bărbat
  • „Trebuie să stăm de vorbă“ şi alte cuvinte care îi fac pe bărbaţi să fugă să se pună la adăpost
 • DE CE FAC BĂRBAŢII CEEA CE FAC
  • Să începem cu începutul
  • Trofeele vs. femeile care merită păstrate
  • Băieţii mamei
  • De ce înşală bărbaţii
 • MANUALUL DE STRATEGII
  • Bărbaţii respectă standardele – faceţi rost de câteva
  • Cele cinci întrebări pe care fiecare femeie ar trebui să le pună înainte să se implice prea mult
  • Regula de nouăzeci de zile
  • Dacă îi cunoaşte pe copii după ce hotărăşti că el este „alesul“, este prea târziu
  • Femei puternice, independente - şi singure
  • Cum să obţii inelul
 • DE LA FEMEIA LUI LA SOŢIA LUI
 • Mulţumiri