0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. Terapie pentru cupluri
Carte

Terapie pentru cupluri

Terapie pentru cupluri. Editura Niculescu
Cumpăr
Autor(i): Elizabeth și Jim Carroll,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Căsătoria este o treabă complicată. După ce spui „Da“ în fața ofițerului de la Starea Civilă, te lovești de o mulțime de probleme care trebuie rezolvate: treburile casnice, facturile, certurile și rutina de zi cu zi. Multe cupluri nu prea știu cum să le gestioneze și se întreabă dacă relația lor are ce-i trebuie ca să dureze. Dar îți dau un pont: sigur are ce-i trebuie!

Din fericire, experții în probleme de cuplu Elizabeth și Jim Carroll au pus la punct un program pentru salvarea căsniciei și refacerea relațiilor dintre parteneri, venind în întâmpinarea cuplurilor care vor să trăiască fericite până la adânci bătrâneți.

După ce timp de douăzeci de ani au readus la viață sute de relații, autorii le oferă cititorilor soluții eficiente pentru salvarea căsniciilor.

Cu ajutorul unor sfaturi, exerciții, teste și jocuri, PROGRAMUL DE TERAPIE PENTRU CUPLURI învață perechile cum să învingă cele mai dure zece provocări care distrug o relație.

Prin intermediul fiecărui test, cuplurile vor putea să descopere ce contează pentru fiecare partener separat, dar și pentru amândoi ca echipă, și vor afla că secretul unei căsnicii nu constă în ambiția unuia dintre soți de a împărți treburile casnice în mod egal, ci înseamnă dedicare totală partenerului și relației cu acesta.

Dacă învață cum să o facă, orice cuplu poate să aibă relația la care a visat întotdeauna.