0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Relații de cuplu
  4. Cartea relațiilor
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Cartea relațiilor

Coperta cărții: Cartea relațiilor de la editura For You.
Cartea: Cartea relațiilor
Autor: Valeriu Pănoiu,
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): Valeriu Pănoiu,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 256 (13x20 cm)
ISBN:9786066392686
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Relațiile… Le dorim, le plănuim, le așteptăm, le construim, le distrugem, le deplângem… Uneori le savurăm și le trăim plenar. Și aceasta de mii de ani…

Relațiile sunt principala cauză a stresului, deci și a îmbolnăvirii, la toate nivelurile: fizic, emoțional, spiritual. Află din „Cartea Relațiilor“ ce anume nu merge de fapt în relațiile tale și cum să scapi de frică în favoarea iubirii.

Inegalabilul Valeriu Pănoiu îți împărtășește în cartea de față analizele sale profunde și, cu inconfundabilul său stil tonic și constructiv, îți arată cum să tragi linie și cum s-o iei de la capăt cu mai multă înțelepciune.

Învață cum să-ți refaci cea mai importantă relație din viața ta: cea cu tine însuți. Apoi folosește ghidajul lui Valeriu Pănoiu pentru a-ți vindeca relațiile existente și pentru a crea unele noi care să-ți aducă adevărata împlinire!