0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Relații
 4. Sărutările nedăruite
Carte

Sărutările nedăruite

Coperta cărții: Sărutările nedăruite de la editura For You.
Cartea: Sărutările nedăruite
Autor: Ermes Ronchi
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): Ermes Ronchi
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 112 (14x20 cm)
ISBN:9786066391306
Preţ: 20,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Aceste pagini sunt pentru aceia care caută în istoria spiritului alte sentimente, probabil rămase împietrite în urmele istoriei. Sunt pentru bărbații și femeile care caută integrarea umanului și a spiritualului, a credinței și a afectivității: armonia dificilă, dar posibilă dintre masculin și feminin.

Sunt pentru aceia care iubesc poezia și libertatea inimii. Și cărora nu le este frică de pasiune.

Ermes Ronchi

Prietenia reprezintă o parte integrantă a călătoriei prin viață a sfinților Bernard, Francisc și Tereza, persoane în care umanitatea și sfințenia sunt strâns îngemănate.

Protagoniști de marcă ai istoriei creștinismului, cei trei sfinți ne ajută să luăm urma unei alte povești, mai puțin oficiale, dar nu mai puțin reale și importante: o istorie ce nu are loc pe coridoarele puterii, ci este alcătuită din întâlniri, din suferință, din emoție împărtășită. Fără teamă de pasiune.

Creștinismul ne arată astfel noi ipostaze și soluții pentru o relaționare mai bună, deopotrivă pentru bărbați și femei, într-o nouă arhitectură a relațiilor umane.

Alternativa nu este prietenia spirituală sau o reformă funcțională ori un nou proiect eclezial, ci prietenia umană, plină de emoție și de viață.

Și aceasta pentru că dragostea și prietenia constituie o parte crucială din „știința practică“ de a trăi, o spiritualitate ce nu presupune eliminarea, ci adăugarea umanului.

O bijuterie ideatică și stilistică, lucrarea „Sărutările nedăruite“ ne propune o reflecție asupra „sănătății spirituale“, centrată pe faptul că prietenia și dragostea protejează și conservă rezervele de viață sănătoasă și plină de bucurie.

Cuprinsul cărţii: „Sărutările nedăruite“

 • Prefață
 • Cantus firmus
 • Bernard de Clairvaux
 • Francisc de Assisi
 • Tereza de Avila
 • Tu, melodie vivace
 • Concluzie
 • Bibliografie