Dulciuri cu fructe
24 de rețete delicioase și ușor de preparat
Autor(i): Laura AdamacheEditura: Sian Books
Anul apariţiei: 2001
Pagini: 56 (15x24 cm)
Preţ: 19,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile
Laura Adamache recomandă preparate clasice condimentate cu idei moderne și pregătite cu ingrediente gustoase și sănătoase. Dulciurile cu fructe sunt ideale ca gustări sau deserturi, pentru cei mai pofticioși membri ai familiei sau pentru întâmpinarea oaspeților.
Pentru fiecare rețetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas.
Rețetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.
Cartea se mândrește cu o grafică deosebită și cu fotografii îmbietoare. La final, cuprinde două pagini de agendă pentru notițele personale.
O cunoaștem și o urmărim pe Laura Adamache de câțiva ani și o admirăm pentru toate rețetele plus fotografiile minunate. Recunoaștem că am pierdut multe ore răsfoindu-i rețetele de pe blog și că nu ne-a dezamagit niciodată.
Sunt rețete simple, explicate cu grijă și însoțite de fotografii pas cu pas – ideale atât pentru începători, cât și pentru acele momente când avem poftă de ceva bun și rapid.
Cuprinsul cărţii: „Dulciuri cu fructe“
- Piersici coapte umplute cu ciocolată și amaretti
- Clafoutis cu caise
- Prăjitură pufoasă cu piersici
- Tartă cremoasă cu mere
- Găluște cu prune
- Gogoși cu mere
- Minipateuri cu mere și nuci
- Clătite cu banane caramelizate și nuci
- Plăcintă cu mere
- Prăjitură sfărâmicioasă cu piersici
- Ștrudel cu banane
- Prăjitură cu mac și portocale
- Farbreton
- Tartă cu prune
- „Focaccia“ rapidă cu kiwi
- Tartă rustică cu smochine si nuci
- Crumble cu fructe de pădure
- Prăjitură cu nucă de cocos și cacao
- Minitarte cu cremă de vanilie și fructe de pădure
- Ananas copt cu caramel de portocale
- Prăjitură cu pere răsturnată
- Brownies coapte în portocale
- Tort fără coacere cu mousse de pepene galben
- Panna cotta cu lapte de cocos