0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Romanul inițiatic
  4. Ziua în care am învățat să trăiesc
Carte

Ziua în care am învățat să trăiesc

Autor(i): Laurent Gounelle
Editura: Trei
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

O lecție despre fericire.

Le Parisien

Și dacă totul ar începe astăzi?

Imaginează-ți: într-o duminică te plimbi în San Francisco pe faleză, când deodată o ghicitoare te prinde de mână ca să-ți citească viitorul în palmă. Amuzat, intri în joc, dar deodată figura ei se crispează și devine lividă. Ceea ce îți spune în final… ai fi preferat să nu afli. Începând din acest moment, nimic nu va mai fi ca înainte și tot ce făceai zi de zi se va schimba.

Asta i se întâmplă lui Jonathan Cole. Ca urmare a acestei întâlniri tulburătoare, se va trezi purtat într-o aventură a descoperirii de sine, marcată de întâmplări care-i vor schimba radical viziunea asupra vieții.

Cu o intrigă ce se bazează pe experiențe științifice reale, romanul lui Gounelle pune într-o lumină nouă existența, așa cum o cunoaștem, și relațiile cu ceilalți, arătându-ne că ne putem construi singuri propria fericire.

O carte pozitivă, care-ți dă o stare de bine.

Ouest-France

Poetul român Eminescu spunea: «Viața este irosită pentru cel care n-a trăit-o așa cum ar fi vrut». Adevărul este că, odată ce ajung în amurgul vieții, mulți oameni încep să aibă regrete și își dau seama că, dacă ar putea să trăiască din nou, ar face-o altfel. Am vrut să scriu o poveste plecând de la dorința irezistibilă a oamenilor de a trăi conform celor mai profunde aspirații ale lor.

Laurent Gounelle

„Ziua în care am învățat să trăiesc“ s-a vândut în Franța în 450 000 de exemplare.