0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Romanul iniţiatic
  4. Ziua în care am învăţat să trăiesc
Carte

Ziua în care am învăţat să trăiesc

Ziua în care am învăţat să trăiesc. Editura Trei
CumpărDetalii carte

Autor(i): Laurent Gounelle
Editura: Trei
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

O lecţie despre fericire.

Le Parisien

Şi dacă totul ar începe astăzi?

Imaginează-ţi: într-o duminică te plimbi în San Francisco pe faleză, când deodată o ghicitoare te prinde de mână ca să-ţi citească viitorul în palmă. Amuzat, intri în joc, dar deodată figura ei se crispează şi devine lividă. Ceea ce îţi spune în final… ai fi preferat să nu afli. Începând din acest moment, nimic nu va mai fi ca înainte şi tot ce făceai zi de zi se va schimba.

Asta i se întâmplă lui Jonathan Cole. Ca urmare a acestei întâlniri tulburătoare, se va trezi purtat într-o aventură a descoperirii de sine, marcată de întâmplări care-i vor schimba radical viziunea asupra vieţii.

Cu o intrigă ce se bazează pe experienţe ştiinţifice reale, romanul lui Gounelle pune într-o lumină nouă existenţa, aşa cum o cunoaştem, şi relaţiile cu ceilalţi, arătându-ne că ne putem construi singuri propria fericire.

O carte pozitivă, care-ţi dă o stare de bine.

Ouest-France

Poetul român Eminescu spunea: «Viaţa este irosită pentru cel care n-a trăit-o aşa cum ar fi vrut». Adevărul este că, odată ce ajung în amurgul vieţii, mulţi oameni încep să aibă regrete şi îşi dau seama că, dacă ar putea să trăiască din nou, ar face-o altfel. Am vrut să scriu o poveste plecând de la dorinţa irezistibilă a oamenilor de a trăi conform celor mai profunde aspiraţii ale lor.

Laurent Gounelle

„Ziua în care am învăţat să trăiesc“ s-a vândut în Franţa în 450 000 de exemplare.