0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Spiritualitate
 3. Cărți: Șamanism
 4. Calea șamanului
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Calea șamanului

Coperta cărții: Calea șamanului de la editura Herald.
Cartea: Calea șamanului
Autor: Michael Harner
Editura: Herald
Cumpăr
Autor(i): Michael Harner
Editura: Herald
Colecţia: Șamanism
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 256 (13x20 cm)
ISBN:9786069557228
Preţ: 47,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Calea șamanului este“ un ghid practic aprofundat privitor la arta vindecării șamanice și la tehnicile de ordin sacru.

Michael Harner nu este doar un antropolog care a studiat șamanismul, el este un autentic șaman alb.

Dr. Stanislav Grof

„Calea șamanului“ este minunată, fascinantă… Harner știe cu adevărat despre ce vorbește.

Carlos Castaneda

Michael Harner este unanim recunoscut ca cea mai înaltă autoritate în șamanism; el a avut o enormă influență atât în lumea academică cât și la nivelul publicului larg… Ceea ce Yogananda a făcut pentru hinduism, iar D.T. Suzuki pentru Zen, Michael Harner a făcut pentru șamanism, aducând tradiția și bogățiile acestuia în atenția lumii occidentale.

Roger Walsh & Charles S. Grob

Șamanii – pe care noi, în lumea „civilizată“, i-am numit „tămăduitori“ și „vraci“ – sunt păstrătorii unui corpus remarcabil de tehnici străvechi pe care le folosesc pentru a obține și menține starea de bine și vindecarea pentru ei înșiși și alți membri ai comunităților lor. Aceste metode șamanice sunt frapant de asemănătoare peste tot în lume, chiar în cazul unor popoare ale căror culturi diferă sensibil în alte privințe, și care, de zeci de mii de ani, au fost separate de oceane și continente…

În ultima vreme, șamanismul a revenit în viața umană cu o forță uimitoare și aș vrea să sugerez câțiva dintre factorii care au contribuit la renașterea acestuia.

Șamanismul - întrucât este o metodologie, și nicidecum o religie - furnizează o cale către efectuarea acestor experimente personale, prin care oamenii să ajungă la propriile concluzii cu privire la natura și limitele realității.

În același timp, metodele șamanice clasice au efecte surprinzător de rapide, astfel încât majoritatea persoanelor pot ajunge în câteva ore la experiențe pentru care le-ar fi trebuit, în alte circumstanțe, ani de meditație tăcută sau rugăciune. Cel puțin din acest motiv, șamanismul se potrivește perfect cu viața contemporană a oamenilor ocupați.

Un alt factor care a contribuit la revenirea șamanismului îl constituie dezvoltarea recentă a abordărilor holistice ale problemelor de sănătate, care folosesc în mod activ mintea pentru a ajuta în procesul de vindecare și pentru a menține o stare de sănătate generală bună.

Atracția exercitată de șamanism se explică prin faptul că el reprezintă o adevărată ecologie spirituală. În această perioadă de criza mondială a mediului înconjurător, șamanismul furnizează un lucru aproape absent în „marile“ religii antropocentrice: respect față de și comunicare spirituală cu celelalte ființe ale Pământului și cu Planeta Însăși.

În șamanism, nu este vorba despre o simplă venerare a Naturii, ci despre o comunicare spirituală reciprocă ce resuscitează legătura pierdută avută de strămoșii noștri umani cu puterea și frumusețea spirituale uimitoare avute de grădina noastră numită Pământ.

Cuprinsul cărţii: „Calea șamanului“

 • Mulțumiri
 • Prefață la ediția a treia
 • Introducere
 • Descoperirea Căii
 • Călătoria șamanică: introducere
 • Animale de putere
 • Călătoria de restaurare a puterii
 • Practică puterii
 • Extragerea intruziunilor nocive
 • Postfață
 • Anexe
 • Tobe, zornăitoare și alte auxiliare
 • Jocul mâinii - așa cum este practicat de indienii Flathead
 • Referințe - prefață
 • Bibliografie
 • Index