0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. Cei cinci stâlpi ai sănătăţii
Carte

Cei cinci stâlpi ai sănătăţii

Cei cinci stâlpi ai sănătăţii. Editura Pro Editură şi Tipografie
CumpărDetalii carte

Autor(i): Dr. Philippe-Gaston Besson, Dr. Alain Bondil, Dr. Andre Denjean, Dr. Philip Keros
Editura: Pro Editură şi Tipografie
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 328 (14x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fiecare poate deveni conştient de responsabilitatea sa în gestionarea echilibrului său de sănătate şi al bolilor sale cronice. Pentru că noi alegem modul în care gândim, ritmurile de viaţă, reglarea gradului nostru de activitate, sau modul în care ne gestionăm timpul.

Iată, în sfârşit, o sinteză completă a viziunii Dr. Kousmine asupra sănătăţii, care ne oferă, fiecăruia dintre noi, posibilitatea de gestionare a echilibrului sănătăţii proprii. Cei „cinci stâlpi ai sănătăţii“ sunt:

  1. o alimentaţie sănătoasă şi conştientă;
  2. un aport de vitamine şi suplimente alimentare;
  3. menţinerea echilibrelor biologice (mai ales echilibrul acido-bazic);
  4. igiena intestinală;
  5. un demers psihologic;

Fiecare poate deveni conştient de responsabilitatea sa în gestionarea echilibrului său de sănătate şi al bolilor sale cronice. Pentru că noi alegem modul în care gândim, ritmurile de viaţă, reglarea gradului nostru de activitate, sau modul în care ne gestionăm timpul.

Această carte ne arată cum să acţionăm prin noi-înşine (sau cu ajutorul medicului în cazul unei boli declarate) asupra funcţiei de asimilare (nutriţie şi respiraţie), asupra funcţiei de regularizare (aport vitaminic şi în oligoelemente), precum şi asupra funcţiei de eliminare a corpului (igienă intestinală, dietă).

Să ieşim din litera manualului, înseamnă şi să introducem dimensiunea psihologică şi spirituală. Astfel, sănătatea, ca şi boala, poate deveni ocazia să ne schimbăm modul de viaţă şi să devenim conştienţi de propriul potenţial vital.

Dacă este bine înţeleasă, boala nu mai apare ca o fatalitate, ci ca o concluzie logică a unui dezechilibru de viaţă cauzat de surmenaj, stres, dar întotdeauna de un factor alimentar.