0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Cei cinci stâlpi ai sănătății
Carte

Cei cinci stâlpi ai sănătății

Cei cinci stâlpi ai sănătății. Editura Pro Editură și Tipografie
Autor(i): Dr. Philippe-Gaston Besson, Dr. Alain Bondil, Dr. Andre Denjean, Dr. Philip Keros,
Editura: Pro Editură și Tipografie
Anul apariţiei: 2008
Pagini: 328 (14x20 cm)
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Fiecare poate deveni conștient de responsabilitatea sa în gestionarea echilibrului său de sănătate și al bolilor sale cronice. Pentru că noi alegem modul în care gândim, ritmurile de viață, reglarea gradului nostru de activitate, sau modul în care ne gestionăm timpul.

Iată, în sfârșit, o sinteză completă a viziunii Dr. Kousmine asupra sănătății, care ne oferă, fiecăruia dintre noi, posibilitatea de gestionare a echilibrului sănătății proprii. Cei „cinci stâlpi ai sănătății“ sunt:

  1. o alimentație sănătoasă și conștientă;
  2. un aport de vitamine și suplimente alimentare;
  3. menținerea echilibrelor biologice (mai ales echilibrul acido-bazic);
  4. igiena intestinală;
  5. un demers psihologic;

Fiecare poate deveni conștient de responsabilitatea sa în gestionarea echilibrului său de sănătate și al bolilor sale cronice. Pentru că noi alegem modul în care gândim, ritmurile de viață, reglarea gradului nostru de activitate, sau modul în care ne gestionăm timpul.

Această carte ne arată cum să acționăm prin noi-înșine (sau cu ajutorul medicului în cazul unei boli declarate) asupra funcției de asimilare (nutriție și respirație), asupra funcției de regularizare (aport vitaminic și în oligoelemente), precum și asupra funcției de eliminare a corpului (igienă intestinală, dietă).

Să ieșim din litera manualului, înseamnă și să introducem dimensiunea psihologică și spirituală. Astfel, sănătatea, ca și boala, poate deveni ocazia să ne schimbăm modul de viață și să devenim conștienți de propriul potențial vital.

Dacă este bine înțeleasă, boala nu mai apare ca o fatalitate, ci ca o concluzie logică a unui dezechilibru de viață cauzat de surmenaj, stres, dar întotdeauna de un factor alimentar.