0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Cheile longevității active
Carte

Cheile longevității active

Autor(i): Roger Castell
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 272 (16x23 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Această lucrare, bogată în exemple și mărturii, încearcă să demonstreze că sănătatea este o stare care poate deveni permanentă dacă învățăm cum să o întreținem.

De asemenea, cartea vă sugerează de unde să vă luați forța vitală pentru a deborda tot timpul de energie, cât de important este să dezvoltați o seninătate mentală, cât de necesar este să rămâneți tot timpul calmi și să vă detoxifiați periodic organismul, pentru a-i asigura o longevitate durabilă, plină de vitalitate.

În primul rând, puteți să faceți un bilanț general al stării de sănătate, apoi să învățați regulile prevenției active pentru a evita majoritatea bolilor (degenerescenta) și uzura permanentă a organelor, inclusiv a organelor-filtru (îmbătrânirea).

Această carte prezintă mijloacele naturale care permit evitarea bolilor ce afectează principalele organe. Vor fi protejate astfel cele șase sisteme: respirator, digestiv, circulator, endocrin, nervos și osos.

Veți învăța, de asemenea, cum să nu vă îngrășați și cum să vă mențineți sau să ajungeți la greutatea ideală.

Soluțiile propuse de autor se sprijină pe igienă (corporală și mentală), pe o alimentație vitalizantă, băuturi sănătoase, antioxidanți, uleiuri esențiale, fitoterapie rațională (bioelectonica Vincent), respirație profundă, gândire pozitivă, voință etc.

Pentru a avea o viață lungă și sănătoasă, aplicați toate recomandările din această carte. Sănătatea naturală și prevenția sunt acum la îndemâna tuturor!