0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Cum să dormi sănătos
Carte

Cum să dormi sănătos

Metoda de a-ți redefini somnul pentru a-ți revitaliza corpul și mintea

Autor(i): Nick Littlehales
Editura: Litera
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 256 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Soluții verificate pentru a-ți redefini odihna, ca să ai succes la muncă, în sport și în viață. Petrecem o treime din viață încercând să dormim…

Mulți dintre noi au nopți neliniștite și un somn agitat, lipsit de odihnă și ne bazăm pe cafea și zahăr ca să putem rezista de-a lungul zilei. Cu toate acestea, orele pe care ar trebui să le petrecem dormind sunt esențiale pentru a ne păstra în formă, binedispuși și apți de a lua cele mai bune decizii atât în viața noastră personală, cât și în cea profesională.

Avem nevoie de o nouă abordare în ce privește somnul. Una care să ne ajute să ne gestionăm zilele din ce în ce mai stresante și să fim în cea mai bună formă posibilă.

Plecând de la studii științifice și de la practica sa de antrenor de somn pentru elita sportului mondial, autorul ne arată că ne putem odihni cu toții mai bine, atât noaptea, cât și de-a lungul zilei, dacă ținem cont de tot ce contribuie la un somn bun: de la poziția în timpul somnului și temperatura camerei la resetarea ciclului de somn pentru a evita problemele cauzate de diferențele de fus orar.

O lectură obligatorie pentru a ne schimba radical programul de somn, ca să fim mai eficienți la muncă, să dăm tot ce putem relațiilor noastre cu familia și prietenii și să ne simțim, în general, mai bine.