0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Cum să nu mori
Carte

Cum să nu mori

Coperta cărții: Cum să nu mori – Descoperă alimentele dovedite științific că previn și inversează boala de la editura Adevăr Divin.
Cartea: Cum să nu mori – Descoperă alimentele dovedite științific că previn și inversează boala
Autor: Dr. Michael Greger, Gene Stone,
Editura: Adevăr Divin
Cumpăr

Descoperă alimentele dovedite științific că previn și inversează boala

Autor(i): Dr. Michael Greger, Gene Stone,
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 512 (13x20 cm)
ISBN:9786067560251
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pe lângă alimentele recomandate pentru tratarea principalelor 15 cauze ale mortalității, cartea „Cum să nu mori“ include Lista celor 12 alimente recomandate zilnic de Dr. Greger, în care vei găsi alimentele și activitățile pe care merită să le integrezi în rutina ta zilnică.

Pline de sfaturi ușor de pus în practică și de indicații nutriționale adeseori surprinzătoare, aceste „ordine ale medicului“ sunt exact lucrul de care ai nevoie pentru a duce o viață mai lungă și mai sănătoasă.

Scrisă de medicul care a creat site-ul de mare popularitate NutritionFacts.org, cartea „Cum să nu mori“ aduce dovezi științifice fundamentale referitoare la singura dietă care poate preveni și inversa marea majoritate a cauzelor mortalității generate de boli.

Adevărul trist este că cei mai mulți dintre doctori pot trata bolile acute, dar nu și pe cele cronice (pe care nu știu nici măcar cum să le prevină).

Cele 15 cauze primare ale mortalității premature – boli precum cea cardiovasculară, cancerul, diabetul, Parkinson, hipertensiunea și altele – răpesc anual viața a 1,6 milioane de americani. Acest lucru nu este însă obligatoriu. Urmând sfaturile doctorului Greger, susținute de dovezi științifice solide, tu poți învăța ce alimente trebuie să consumi și ce schimbări ale stilului de viață trebuie să introduci în viața ta pentru a preveni și pentru a combate aceste boli, prelungindu-ți astfel viața.

Ai o istorie de cancer la prostată în familie? Renunță la paharul de lapte și adaugă niște semințe de în la dieta ta, cât mai des.

Suferi de hipertensiune? Ceaiul de hibiscus scade tensiunea mai bine decât unul din principalele medicamente pentru hipertensiune, și asta fără efecte secundare.

Ai ficatul bolnav? Cafeaua te poate ajuta să reduci inflamarea acestui organ.

Suferi de cancer la sân? Consumul boabelor de soia este asociat cu o prelungire a vieții în astfel de cazuri.

Ești îngrijorat din cauza bolii cardiovasculare (cauza numărul unu a mortalității în Statele Unite)? Treci la o dietă bazată pe alimente integrale de origine vegetală.

Există nenumărate dovezi care atestă că această dietă nu numai că previne boala, dar o poate chiar opri și inversa.

Cuprinsul cărţii: „Cum să nu mori“

  • Prefață
  • Introducere
  • Partea întâi
    • Cum să nu mori din cauza bolii cardiovasculare
    • Cum să nu mori din cauza unei boli pulmonare
    • Cum să nu mori din cauza unei boli a creierului
    • Cum să nu mori din cauza unui cancer digestiv
    • Cum să nu mori din cauza unei infecții
    • Cum să nu mori din cauza diabetului
    • Cum să nu mori din cauza hipertensiunii
    • Cum să nu mori din cauza unei boli a ficatului
    • Cum să nu mori din cauza unui cancer al sângelui
    • Cum să nu mori din cauza unei boli a rinichilor
    • Cum să nu mori din cauza unui cancer la sân
    • Cum să nu mori din cauza unei depresii suicidale
    • Cum să nu mori din cauza unui cancer la prostată
    • Cum să nu mori din cauza bolii Parkinson
    • Cum să nu mori din cauze iatrogene
  • Partea a doua
    • Introducere
    • Cele tipuri de alimente zilnice ale doctorului Greger
    • Leguminoasele boabe
    • Fructele de pădure
    • Alte fructe
    • Legumele crucifere
    • Verdețurile
    • Alte legume
    • Semințele de in
    • Nucile și semințele
    • Condimentele și plantele aromatice
    • Cerealele integrale
    • Băuturile
    • Exercițiile fizice
    • Concluzie
  • Mulțumiri
  • Anexă: Suplimentele alimentare