0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Psihologie
  3. Drogurile. O carte obligatorie
Carte

Drogurile. O carte obligatorie

Drogurile. O carte obligatorie. Editura Eikon
CumpărDetalii carte

Autor(i): Mihai Copăceanu,
Editura: Eikon
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Consumul de droguri a început demult, probabil încă din zorile umanităţii.

Consumul şi dependenţa de droguri este una din cele mai sumbre forme de activitate umană prin efectele nocive pe care le are asupra indivizilor şi perspectiva tragică pe care o deschide pentru destinul speciei noastre.

Această carte parcurge toate problemele legate de consumul şi dependenţa de droguri. Ea dă şi unele soluţii. Să sperăm că efectele ei nu se vor limita doar la o informare a publicului, dar şi la o mobilizare a lui pentru a participa activ la lupta împotriva acestui flagel.

Constantin Bălăceanu Stolnici, Membru de onoare al Academiei Române, Preşedintele Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului – CIADO

Cartea lui Copăceanu este o contribuţie promptă şi relevantă la o problemă tot mai arzătoare în multe părţi ale lumii. Cartea promite să aducă cititorilor din diferite domenii ale vieţii un subiect de reflecţie şi de dezvoltare ulterioară în moduri specifice nevoilor României, mai ales semnificative pentru tineri, a căror căutare a identităţii şi a locului semnificativ în lume poate duce adesea pe calea abuzului de substanţe.

Psiholog Dr. Olivera Petrovich, Universitatea Oxford