0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sănătate
  3. O mie şi una de nopţi albe
Carte

O mie şi una de nopţi albe

O mie şi una de nopţi albe. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

De ce nu dormim bine şi cum putem ajunge la un somn odihnitor

Autor(i): Dr. W. Brad Johnson,
Editura: Life Style
Colecţia: Citeşte sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un somn odihnitor nu trebuie să fie un vis. Poate fi realitate.

Dacă vrei să-ţi rezolvi problemele de somn, sfaturile şi trucurile găsite pe internet nu-ţi vor fi de folos. Trebuie să înţelegi ce se întâmplă cu somnul tău, să identifici cauzele şi remediile potrivite.

„O mie şi una de nopţi albe“ este o călătorie interesantă de auto-cunoaştere şi înţelegere a somnului, care te va ajuta să găseşti soluţii adaptate stilului tău de viaţă.

Cartea dezvăluie cunoştinţele acumulate de neurologul şi expertul în somn, W. Chris Winter, în cei douăzeci şi patru de ani de experienţă în domeniu, cu ajutorul cărora vei putea:

  • Să înţelegi cum funcţionează somnul şi în ce fel alimentaţia, lumina şi alte activităţi pot ameliora sau tulbura acest proces;
  • Să înveţi de ce somniferele sunt adesea folosite incorect, dar şi cum poţi obţine un somn bun fără ele;
  • Să-ţi repartizezi orele de somn în funcţie de programul zilnic, fie că lucrezi în schimburi, eşti student sau părinte suprasolicitat;
  • Să înţelegi mai bine cum se pot trata o mulţime de afecţiuni – de la insomnie la apneea de somn, de la sindromul picioarelor neliniştite la tulburări ale ritmului circadian de somn.

Dr. Winter este un adevărat îmblânzitor al somnului. Prin activitatea sa cu sportivi de top, a găsit o cale uimitor de eficientă de a demonstra că printr-un somn de calitate ne putem îmbunătăţi performanţele – în sport, la locul de muncă şi în toate aspectele vieţii noastre.

Până să-l cunosc pe Chris Winter, dormeam ca un bebeluş: mă trezeam din două în două ore şi plângeam. Dar, sub îndrumarea doctorului Winter, mi-am format ritualuri pentru somn care m-au ajutat enorm. El a fost soluţia mea pentru un somn bun, iar cartea asta va fi soluţia voastră.

Peter Moore, coautor al bestsellerului „The Eight-Hour Diet“ şi fost redactor la revista Men`s Health

Explicaţia bine argumentată a doctorului Winter legată de somn şi ce anume îl poate tulbura ne arată şi cum putem valorifica la maximum orele în care dormim.

Library Journal