0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. O mie și una de nopți albe
Carte

O mie și una de nopți albe

O mie și una de nopți albe. Editura Life Style
Cumpăr

De ce nu dormim bine și cum putem ajunge la un somn odihnitor

Autor(i): Dr. W. Brad Johnson,
Editura: Life Style
Colecţia: Citește sănătos (Ed. Life Style)
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 328 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Un somn odihnitor nu trebuie să fie un vis. Poate fi realitate.

Dacă vrei să-ți rezolvi problemele de somn, sfaturile și trucurile găsite pe internet nu-ți vor fi de folos. Trebuie să înțelegi ce se întâmplă cu somnul tău, să identifici cauzele și remediile potrivite.

„O mie și una de nopți albe“ este o călătorie interesantă de auto-cunoaștere și înțelegere a somnului, care te va ajuta să găsești soluții adaptate stilului tău de viață.

Cartea dezvăluie cunoștințele acumulate de neurologul și expertul în somn, W. Chris Winter, în cei douăzeci și patru de ani de experiență în domeniu, cu ajutorul cărora vei putea:

  • Să înțelegi cum funcționează somnul și în ce fel alimentația, lumina și alte activități pot ameliora sau tulbura acest proces;
  • Să înveți de ce somniferele sunt adesea folosite incorect, dar și cum poți obține un somn bun fără ele;
  • Să-ți repartizezi orele de somn în funcție de programul zilnic, fie că lucrezi în schimburi, ești student sau părinte suprasolicitat;
  • Să înțelegi mai bine cum se pot trata o mulțime de afecțiuni – de la insomnie la apneea de somn, de la sindromul picioarelor neliniștite la tulburări ale ritmului circadian de somn.

Dr. Winter este un adevărat îmblânzitor al somnului. Prin activitatea sa cu sportivi de top, a găsit o cale uimitor de eficientă de a demonstra că printr-un somn de calitate ne putem îmbunătăți performanțele – în sport, la locul de muncă și în toate aspectele vieții noastre.

Până să-l cunosc pe Chris Winter, dormeam ca un bebeluș: mă trezeam din două în două ore și plângeam. Dar, sub îndrumarea doctorului Winter, mi-am format ritualuri pentru somn care m-au ajutat enorm. El a fost soluția mea pentru un somn bun, iar cartea asta va fi soluția voastră.

Peter Moore, coautor al bestsellerului „The Eight-Hour Diet“ și fost redactor la revista Men’s Health

Explicația bine argumentată a doctorului Winter legată de somn și ce anume îl poate tulbura ne arată și cum putem valorifica la maximum orele în care dormim.

Library Journal