0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Secretele somnului profund și revigorant
Carte

Secretele somnului profund și revigorant

Cum să adormi rapid și să te trezești plin de energie

Autor(i): Dr. Nerina Ramlakhan,
Editura: Niculescu
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 272 (13x20 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Problemele cu somnul nu apar, de obicei, atunci când pui capul pe pernă. Tot ce faci în timpul zilei – fiecare gând, emoție, obicei, acțiune – poate avea un impact major asupra modului în care vei dormi noaptea.

Dr. Nerina Ramlakhan a lucrat în ultimii 25 de ani ca psiholog și expert în domeniul somnului. Combinând această experiență profesională cu o documentare academică, dar și personală, autoarea ne împărtășește opinia ei, spunându-ne că problemele cu somnul nu au legătură doar cu somnul propriu-zis, ci, mai ales, cu modul în care ne comportăm în viața de zi cu zi și cu schimbările inevitabile la care suntem supuși.

Dormi bine ca să trăiești bine! Trăiește bine ca să dormi bine!

În „Secretele somnului profund și revigorant“, autoarea examinează, într-o manieră practică și inedită, mergând dincolo de metodele tradiționale ale somnului, cauzele care duc la probleme cu somnul – ceea ce ea numește Munca Adevărată.

Ești un simplu supraviețuitor sau un învingător?

În această carte revoluționară vei descoperi cum să ajungi la un somn profund și revigorant și cum să-ți schimbi nivelul de energie de la unul de supraviețuire la unul sustenabil și vibrant, la care cu toții avem acces.

Mergi mai departe!

Folosind instrumente și tehnici bazate pe știința occidentală și practicile orientale, învață cum să dormi profund și găsește energia care să te ajute să îmbrățișezi provocările vieții cu optimism și curaj.