0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Sinele vindecător
Carte

Sinele vindecător

Un nou plan revoluționar pentru ați întări sistemul imunitar și a te menține sănătos toată viața

Autor(i): Dr. Deepak Chopra, Dr. Rudolph E. Tanzi,
Editura: Lifestyle
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Timp de peste 25 de ani, Deepak Chopra și dr. Rudolph E. Tanzi au revoluționat medicina și modul în care înțelegem relația dintre minte și corp, colaborarea lor concretizându-se în două bestselleruri cu succes mondial, „Supercreierul“ și „Supergenele“.

Cei doi autori de succes prezintă acum o lucrare revoluționară, de referință, despre importanța supremă a sistemului imunitar în relația cu sănătatea pe termen lung.

Din dorința de a ne ajuta să ne creăm un plan de sănătate holistic și transformator pentru întreaga viață, autorii ne oferă cele mai noi informații științifice pentru a ne dezvolta propria cale eficientă și personalizată spre autovindecare.

Într-o perioadă în care ne confruntăm cu toxinele din mediu înconjurător, potențialele epidemii, supermicrobii și procesul accelerat de îmbătrânire, este mai important ca oricând să facem în fiecare zi alegeri corecte legate de stilul de viață, deoarece noi suntem responsabili de sănătatea noastră, nu doctorii și nici companiile farmaceutice.

„Sinele vindecător“ examinează îndeaproape modul în care putem gestiona cel mai bine stresul cronic și inflamația, principalii inamici ai stării de bine.

Chopra și Tanzi își îndreaptă atenția către o serie de afecțiuni cronice, cum ar fi hipertensiunea arterială, bolile cardiace, diabetul de tip 2 și boala Alzheimer, cunoscute că durează uneori decenii să se dezvolte înainte de apariția primelor simptome.

O nouă revoluție în sănătate are loc astăzi și acea revoluție ești chiar TU!

Chopra și Tanzi apelează cu măiestrie la ultimele dovezi științifice pentru a demonstra elocvent că stresul cronic și inflamația sunt cauzele principale ale multor boli. Și mai important este că Sinele vindecător ne oferă o hartă clară și concisă, care ne permite să folosim aceste informații pentru a ne vindeca și a rămâne sănătoși toată viața.

„Sinele vindecător“ reprezintă un mare pas înainte în integrarea științei, medicinei, înțelepciunii și sănătății. După cum demonstrează autorii, prima noastră linie de apărare se află în noi, iar alegerile pe care le facem astăzi sunt esențiale pentru ne asigura o stare de bine îndelungată.

Arianna Huffington, fondatoare și CEO a organizației Thrive Global

Cele mai multe boli cronice încep cu ani înainte de apariția primelor simptome. „Sinele vindecător“ le arată cititorilor cum să-și îmbunătățească imunitatea, cum să încetinească îmbătrânirea și cum să ajungă dincolo de prevenția obișnuită.

Dr. Dean Ornish, fondator și președinte al Institutului de cercetări pentru medicină preventivă, profesor de medicină clinică la Universitatea din San Francisco