0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Feminitate
  4. Frumosul (ne)spus despre Muntele lui Venus
Carte

Frumosul (ne)spus despre Muntele lui Venus

Frumosul (ne)spus despre Muntele lui Venus. Editura Life Style
CumpărDetalii carte

Tot ce trebuie să ştii despre organele genitale feminine

Autor(i): Nina Brochman şi Ellen Støken Dahl,
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 424 (13x20 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cu înţelepciune, umor şi aplomb ştiinţific, autoarele îi conduc pe cititori într-o fascinantă călătorie de descoperire a organelor sexuale feminine şi a sănătăţii sexuale – de la clitoris şi contracepţie, până la cancerul cervical.

Mai mult decât un simplu „manual al utilizatorului“, această carte este un mult-aşteptat omagiu sincer şi amuzant adus vaginului.

„Frumosul (ne)spus despre Muntele lui Venus“ conţine informaţii uimitoare, esenţiale şi puţin cunoscute, redate cu competenţă medicală şi empatie veritabilă.

Ştiaţi, de exemplu, că organele sexuale ale femeii şi ale bărbatului sunt doar variaţii ale aceleiaşi structuri de bază?

Sau că nu există un test al virginităţii – pentru că examinarea himenului nu poate indica în mod semnificativ dacă persoana în cauză a avut sau nu un raport sexual?

Brochman şi Dahl au realizat un tur de forţă în biologie, anatomie şi realitatea corpului feminin, examinând modurile multiple în care informaţiile greşite, dar larg răspândite, precum şi tăcerea în ceea ce priveşte organele genitale au dăunat femeilor de-a lungul timpului.

Cartea de faţă este un ghid indispensabil, care oferă cititorilor cunoştinţele necesare pentru a lua decizii în cunoştinţă de cauză cu privire la starea lor de bine în plan sexual.

O prezentare cuprinzătoare a acestei minunate părţi a corpului feminin… Scrisul antrenant, grafica atractivă şi informaţiile solide fac din această carte o lectură vitală.

Ann Mayhew, revista BUST

Autoarele se pricep de minune să-şi liniştească cititoarele cu privire la numeroasele mituri care înconjoară anatomia feminină şi funcţiile normale ale acesteia, cum ar fi menstruaţia, sexul, dorinţa sau masturbarea.

Într-un stil clar şi accesibil sunt oferite sfaturi practice legate de contracepţie, sex şi probleme ginecologice ca fibroamele uterine şi endometrioza, toate fiind bazate pe ultimele cercetări ştiinţifice. O lectură obligatorie pentru toate femeile şi toţi medicii care îngrijesc femei.

Library Journal